Arkadaşlar merhaba lgsden 400 civari bir puan alacağımı düşünüyorum yazılımcı olmak istiyorum daha onceden ufak bir başlangıç yapmıştım fakat derslerim yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım anadolu lisesine gidip iyi bir yazılımcı olabilirmiyim illa meslek lisesi şart mı
1728580997
Eklemeyi...
bios güncelmi bilmiyorum ekran kartı driverlarını ayda 1 güncelliyorum eğer varsa güncelliyorum windowsun ayarlarından en iyi performans seçili bilgisayarı alırkenki yerde çalışan adam sürekli şarzda bırakabilirsiniz dedi bende şarzda bırakıyorum fanları az önce dediğiniz gibi 4600 rpme aldım...
yaptım hocam 95 derece falanken 82 83 85 derecelere kadar düştü bilgisayarı 0 aldım bakımdan sonra turbo boostu açayımmı yoksa sadece bakımdan sonra oyun oynarkenmi açayım
hocam videoyu izledim ama çok karışık pek bir şey anlamadım bilgisayarın nitrosense uygulamasındaki ayarları atsam siz anlarmısınız
1712594621
HOCAM ÇOK TEŞEKKÜRLER 85E DÜŞTÜ allah razı olsun birde üstüne bakım yaptırsam kaç derece düşer
Sistemim
Ekran kartı : Rtx 3050 ti 4gb Laptop Gpu
İşlemci Ryzen 7 6800 H
Ram:16gb
Hz:144
Rust oyununda bu değerleri alıyorum Normalmi bilgisayarı 2023ün Ağustosunda aldım
Herhangi bir bakım falan hiç yapmadım sadece dış temizlik yaptım yardımcı olursanız sevinirim 100 fpsin üstüne çıkmıyor