Kyleak28 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yazılım için tavsiye

Arkadaşlar merhaba lgsden 400 civari bir puan alacağımı düşünüyorum yazılımcı olmak istiyorum daha onceden ufak bir başlangıç yapmıştım fakat derslerim yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım anadolu lisesine gidip iyi bir yazılımcı olabilirmiyim illa meslek lisesi şart mı 1728580997 Eklemeyi...
  2. K

Çözüldü✓ Gaming Laptopum Çok Isınıyor Bu değerler Normalmi ?(En düşük ayarlar)

şuanki değerlerim böyle çok sağol baya bi ayar yaptım düştü derece ama kullanım çok az bakımdan sonra o düzelir değilmi
  3. K

hocam cpu %24 kullanımda max 85 dereceye çıktı 40 50 dklık izlenimde şuan 77 76 78 derecelerde takılıyor gpu ise %45 %50 kullanımlarda 79 80 derece
  4. K

bios güncelmi bilmiyorum ekran kartı driverlarını ayda 1 güncelliyorum eğer varsa güncelliyorum windowsun ayarlarından en iyi performans seçili bilgisayarı alırkenki yerde çalışan adam sürekli şarzda bırakabilirsiniz dedi bende şarzda bırakıyorum fanları az önce dediğiniz gibi 4600 rpme aldım...
  5. K

rust oynuyorum nitrosense ayarlarım böyle en düşük grafikler
  6. K

yaptım hocam 95 derece falanken 82 83 85 derecelere kadar düştü bilgisayarı 0 aldım bakımdan sonra turbo boostu açayımmı yoksa sadece bakımdan sonra oyun oynarkenmi açayım
  7. K

hocam videoyu izledim ama çok karışık pek bir şey anlamadım bilgisayarın nitrosense uygulamasındaki ayarları atsam siz anlarmısınız 1712594621 HOCAM ÇOK TEŞEKKÜRLER 85E DÜŞTÜ allah razı olsun birde üstüne bakım yaptırsam kaç derece düşer
  8. K

bu videoda turbo boostu nasıl kapatacağım rehberi varmı veya sen söyleyebilirmisin
  9. K

Sistemim Ekran kartı : Rtx 3050 ti 4gb Laptop Gpu İşlemci Ryzen 7 6800 H Ram:16gb Hz:144 Rust oyununda bu değerleri alıyorum Normalmi bilgisayarı 2023ün Ağustosunda aldım Herhangi bir bakım falan hiç yapmadım sadece dış temizlik yaptım yardımcı olursanız sevinirim 100 fpsin üstüne çıkmıyor
Geri