kylenix isimli üyenin son içerikleri

1. K

S23 kamera renk değiştiriyor

Elime yeni s23 gectı sıfır buldum 12 mp de çekilen fotoraflarda renkler normalken 50mp çekilen fotoraflardaki renkler abartı doygun oluyo biraz baktım galiba telefonun kendisinde varmış ama bunu düzeltebiliyo muyuz ya da minimuma indirebilir miyiz
  2. K

Bilgisayarimi satmalımıyım

11.sınıfa geçtim artık 10.siniftayken bile cok vakit ayıramıyodum simdi yksye de hazırlanmam lazım vakit ayiramam satmayi dusunuyorum sizce napmam gerek
  3. K

Bluetooth adaptör önerisi

2 cihaz destekli iyi bir adaptör öneririrmisiniz
  4. K

Bluetooth adaptör önerisi

Şuan 1 tane var ama ayni anda 2 kol bağlayamıyorum aynı anda birden fazla vihaz çalıştırabileceğim kaliteli bi bluetooth adaptörü önerir misniz
  5. K

2 gamepad nasıl bağlanır

belki bilen biri çıkar bende bi heveslenmiştim ama belkide dongle 1 tane alıyodur
  6. K

Bluetooth dongle ile 2 aynı marka gamepad çalışmıyor.

çözebildiniz mi bendede aynı sorun var
  7. K

2 gamepad nasıl bağlanır

hocam video izledim bununla alakalı 2sinide bağlayabiliyorlar
  8. K

2 gamepad nasıl bağlanır

bluetooth dongle aldım 2 tane gamepadim var 1 ni bağladım 2.sini bağlamak istediğimde bağlanmadı
  9. K

Yenilenmiş Telefon Alınır Mı?

Destek bilişimden alabilirsin bende suan yenilenmis a33 5g var adaptör falan verdiler ve telwfon on numara degışen parçalrin hepsi orjinal hiçbir problem yaşamadım
  10. K

PC mi satıp ne yapmalıyım?

Zaten bu ekrantıni alirsam 2k oynarım yani 1080p için mi alıyorum sence? 1080p oynuvaksam ekan kartini rx 6700 ya da rx 6650xt alırdim yani 1714600396 Senin bana gösterdiğin r5 7500f vs r5 5600 videosunda ekran kartı mı karşılaştıryorlar bana söyler misin ekran kartı olsa anlıcam işlemci...
  11. K

1080p diyorsunda 1080pyi ben orda işlemci testleri için dedim 1080p oynucam diye bişey demedim
  12. K

Çözüldü✓ I5-13600K için 240mm sıvı soğutucu önerisi

Kendin söylemişsin zaten sorunu bence kasa acil değişmen lazım önü cam kasa düşenemiyorum sistemin boğuluyodur 1714599338 Katıliyorum sıvi sogutmalardan çok daha performanslı hava soğutmalar var ve cok daha ucuzlar
  13. K

Yükseltiyim eyvallah sıkıntı yok ama anakrtim 11.nesil destejliyor yeni bir anakart almam gerek işlemci degismeli 500w psu var yetmez degismeli 500gb ssd var degismeli m2 degil bu arada ekran kartına lafım yok suan hala iyi ama su saydiklarım bile bana ne kadar patlıyor sence bu sistem gercekten...
  14. K

zaten şimdi almıycam hocam yazın çalışcam diyorum yazın bitişine kadar böyle bişey düşünmüyorum yazında ne yapılcaksa duyrulur zaten :) 1714595453 rt bağımlısı değilim öyle bişey istiyosan en az 4070 ti zaten gereksiz rt olmadan götürür
Geri