Lobiyi geç lobi oyunla alakalı değil oyun içinde ilk maça girdiğinde FPS yüksektir oynadıkça düşer geri artar düşer geri artar bu normal bir şey çünkü...
Oyun işlemci odaklı çalışıyor. İşlemcinin de önbelleği düşük. İlk aldığına kıyasla 100 FPS daha düşük veriyor olabilir ancak bu bir yanılsama da olabilir...
Her ikinize de çok teşekkür ederim. Schneider'in APC ürünlerini de gördüm hatta onları daha çok beğendim ancak güvenebileceğim bir satıcı henüz göremedim...
APC marka ürünleri öneririm. Rehberi de var: Rehber Linki (PDF)
Düzenleme: Fiyatları çok artmış. Bu fiyatlara önermiyorum. Alternatif önerim: Tunçmatik
Selamlar, belirttiğiniz ürünü ben de kullanıyorum 2 yıl olacak memnunum tavsiye ederim.. Schneider in apc li 5 li ve 8 li primlerini de aynı süredir...
Eski evlerde sadece banyo ve mutfak gibi yerlerde toprak hattı var falan denmiş eğer bizim evde de böyleyse bunun 5 metreliğini alip oradan kablo çeksem bir...
windows hayvani bir RAM ve CPU kullanımına sahip bir işletim sistemi ve çok ağır normalde vasatın altında sayılabilecek bir durumda her zaman bir yerden...
linux özelleştirme gizlilik ve güvenlik benzeri isteklerden tercih edilebilir genellikle bu sistemlerin içinde ne var senden ne alıp karşı tarafa yollar...