kyloitch isimli üyenin son içerikleri

1. kyloitch

❌İndirim Bitti! Old Spice Captain Erkekler İçin Stick Deodorant 50 ml 100₺

Alüminyüm içerikli deodorantlar kanser yapıyor iddiası asılsıza yakın bir duyum
  2. kyloitch

❌İndirim Bitti! Old Spice Captain Erkekler İçin Stick Deodorant 50 ml 100₺

Şaka mı ya daha geçen gün aldım deodorant bu pahalı diye yine masraf çıktı düzenleme: 130 lira gözüküyor linkte
  3. kyloitch

RTX 4060 MI RTX 4060 TI MI ?

Ben 4060 Ti 8GB ile 4060 Ti 16GB arasında performans farkı olduğunu söylememiş olmama rağmen bu nedenden ötürü uyarı yedim. Benim bahsettiğim şey, 16 GB VRAM'li versiyonunun VRAM olarak önde olmasından ötürü Ti alınacaksa daha mantıklı bir seçim olacağı yönündeydi. Cümlemde 16GB VRAM'li ekran...
  4. kyloitch

Temu Alt Limitsiz sipariş yönetimi kapandı mı?

bu linki nerden buldun hacı
  5. kyloitch

Yardım Monitör ışığı alınır mı ?

çünkü dokunmatik ve daha fazla modu var daha fazla ışığı var göz yormayan ön led paneli var tonla sebep ayrıca türkiyede en çok bu tercih edilmiş ve fiyat olarak en uygunlarından ben de bunu aldım gelmesini bekliyorum
  6. kyloitch

Yardım Monitör ışığı alınır mı ?

bu ürünü alma şunu al https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099526355935&sku_id=17592259986205&_x_sessn_id=c5vkldj3vo&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1739870257057_tiq0pnh8oi&refer_page_sn=10045
  7. kyloitch

57 bin bütçeyle sistem önerisi

Bence bir süre bekle. Mesela şu an 1900 dolardan satışa çıkan 5000 serisi ekran kartları 3900 dolardan satılıyor ülkemizde. Mesela fiyatlar en azından 2500 dolar seviyesine kadar düşerse o bütçeye çok iyi sistemler dizersin. 4070 yerine 5070 alabilirsin aynı paraya mesela.
  8. kyloitch

Dolandırıldım adıma kredi çekilmiş olabilirmi

İşcep'e yarın telefon numarası üzerinden bağlanıp bunu öğrenebilirsiniz veya direkt bankaya gidip üzerine bir kredi olmadığına dair yazılı belge talep edebilirsiniz. Ayrıca kredi kartı limiti ile yapılmış alışverişler iade edilebilir. Harcama karşılığı mal veya hizmet almadığınızı bankaya belirtin.
  9. kyloitch

RTX 4060 MI RTX 4060 TI MI ?

4060 ile 4060 Ti 8GB arasında bir fark yok. FPS farkı yok denecek kadar az. Bu yüzden 4060 veya 4060Ti 16GB arasında gidip gelmen gerekir. 4060Ti 8GB almayı düşünüyorsan alma. Boşa para israfı. Onun yerine düz 4060 al. 4060 Ti 16GB almayı düşünüyorsan alabilirsin. Adam bu iki ekran kartından...
  10. kyloitch

U.S. Polo Assn. İndirimli Deri Ceketler

bacım sen ne anlatıyosun bu fiyatlara gerçek deri imalatı cart curt esnaf dolaştın mı sen? 5 bin liraya bu makine ürünlerinin 10 kat iyisini yaparlar
  11. kyloitch

Bu sistem alınır mı?

Bence 7700XT sistem için bu fiyat çok pahalı. 3 ay önce 30 binden satılıyordu şu sistem. SSD bile 1TB değil. RAM'ler CL38 falan yani baya kötü
  12. kyloitch

❌İndirim Bitti! 20li Çizmeci W.Master Slim Çilekli Gofret 66TL🔥

aslında mantıklı amazon yapiyor cünkü bu musteri memnuniyeti işini. denemek lazım. 20li yaziyordu o yüzden aldım ben dersin belki para iadesi olur.
  13. kyloitch

❌İndirim Bitti! 20li Çizmeci W.Master Slim Çilekli Gofret 66TL🔥

bu nası bi cevap lan :D :D :D :D
  14. kyloitch

Öneri Son seçimler bugün sipariş vereceğim.

Neden normal barracuda x almıyorsun da chroma versiyonunu alıyorsun ki? ne özellik farkı var?
  15. kyloitch

Öneri 5000TLye klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/marka/akko/
Geri