KYLORIN isimli üyenin son içerikleri

1. KYLORIN

Monitör için hoparlör önerisi?

monitör için hoparlör lazım sizce nasıl birmşey almalıyım ve piyasayı hiç bilmesiğimden bütçe veremiyorum ona göre çok yüksek fiyatlı olmayan bir hoparlör önerin.
  2. KYLORIN

PS5 Cüzdana para ekleme sorunu?

ps plus aboneliği alıcaktım ve playstation her zamanki gibi satın alırken hata verdi. Youtubedan araştırdıktan sonra cüzdana para ekleyerek yapıldığını gördüm ve yapmaya başladım, tam 3000tlye kadar ekleyebildim ve son 650 tl kalmıştı fakat ordan itibaren işlem yaparken hata oluştu daha sonra...
  3. KYLORIN

Bu darboğazdan mı oluyor?

düzelmez tek çözüm dediğimi yapmak belki çok daha düşüğe düşebilirsin ekran kartı olarak ama o zaman istediğin hiç bir oyunu iyi bir fps de oynayamayacaksın 1753616924 manrtıksız 3050 de olmaz
  4. KYLORIN

yani kusura bakma ama baya kötü fiyat, sistemi kurtarmak için işlemci ve anakartını satıp daha iyisini alman gerek, yani işlemcin baya kötü yani sadece oyunlarda değil farklı işlerdede sorun yaşayacaksın
  5. KYLORIN

keşke almadan bize soraydın ortalama sisteme ne kadar fiyat verdin
  6. KYLORIN

yani yapıcak bir şey yok minimum zarar için işlemci ve ankartını satabileceğin en iyi fiyattan sat ve fp yeni bir işlemci ve anakart al. bide sistemi nerden aldın?
  7. KYLORIN

işlemcini değişirsen anakartında değişicek yani biraz pahalı olucak ama ekran kartını düşürmek zaten bir hata yani burdaki en mantıklı iş biraz paraya kıymak
  8. KYLORIN

Expedition 33 Pc vs Ps5

tamamdır saolasın 1753614284 okeydir eyw
  9. KYLORIN

Expedition 33 Pc vs Ps5

peki ecpeditiondaki gbi düşman saldırılarını savurma peri tarzı mekanikler varmı yoksa sadece bi ben bi o mu?
  10. KYLORIN

Expedition 33 Pc vs Ps5

peki mekanik olarak nasıl düşünüyorsun ilk defa oynayacam ve baya karışık duruyor 1753613857 videoyu izleyecem saolun ama tam olarak ne zaman gelicek bellimi türkçe dil desteği?
  11. KYLORIN

sen işlemci ve ekran kartını yaz yeter
  12. KYLORIN

Expedition 33 Pc vs Ps5

öylemi :) benim hatam oyunun türkçe olduğunu bilmiyordum 1753613527 hangi oyuna baldurs gate emi gelicek yoksa ecpeditionamı
  13. KYLORIN

Expedition 33 Pc vs Ps5

onunda farkındayım ama oyun mekanikleri çok karışık gözüküyor ve oyunda acayip fazla diyalog var, ingilizce ve almancama bir yere kadar güveniyorum ama baldurs gatede herhelde seçtiğimiz diyalogların bi önemi vardı yani yanlış bilgide olabilir ama ben öyle hatırlıyorum. Bu sebeple hem anlaması...
  14. KYLORIN

Expedition 33 Pc vs Ps5

okeydir peki oyunu oynadınmı yani sence başlangıç olarak ilk defa sıra tabanlı oynayacak biri almalımı
  15. KYLORIN

eğer %100 darboğazdan dolayı diyorsan evet oyundda donma kasmalar o yüzden yaşanıyordur fakat işlemci veya ekran kartı değiştirme konusunu gelirsek sistem bileşenlerini bilmeliyiz
Geri