monitör için hoparlör lazım sizce nasıl birmşey almalıyım ve piyasayı hiç bilmesiğimden bütçe veremiyorum ona göre çok yüksek fiyatlı olmayan bir hoparlör önerin.
ps plus aboneliği alıcaktım ve playstation her zamanki gibi satın alırken hata verdi. Youtubedan araştırdıktan sonra cüzdana para ekleyerek yapıldığını gördüm ve yapmaya başladım, tam 3000tlye kadar ekleyebildim ve son 650 tl kalmıştı fakat ordan itibaren işlem yaparken hata oluştu daha sonra...
düzelmez tek çözüm dediğimi yapmak belki çok daha düşüğe düşebilirsin ekran kartı olarak ama o zaman istediğin hiç bir oyunu iyi bir fps de oynayamayacaksın
1753616924
manrtıksız 3050 de olmaz
yani kusura bakma ama baya kötü fiyat, sistemi kurtarmak için işlemci ve anakartını satıp daha iyisini alman gerek, yani işlemcin baya kötü yani sadece oyunlarda değil farklı işlerdede sorun yaşayacaksın
yani yapıcak bir şey yok minimum zarar için işlemci ve ankartını satabileceğin en iyi fiyattan sat ve fp yeni bir işlemci ve anakart al. bide sistemi nerden aldın?
işlemcini değişirsen anakartında değişicek yani biraz pahalı olucak ama ekran kartını düşürmek zaten bir hata yani burdaki en mantıklı iş biraz paraya kıymak
peki mekanik olarak nasıl düşünüyorsun ilk defa oynayacam ve baya karışık duruyor
1753613857
videoyu izleyecem saolun ama tam olarak ne zaman gelicek bellimi türkçe dil desteği?
onunda farkındayım ama oyun mekanikleri çok karışık gözüküyor ve oyunda acayip fazla diyalog var, ingilizce ve almancama bir yere kadar güveniyorum ama baldurs gatede herhelde seçtiğimiz diyalogların bi önemi vardı yani yanlış bilgide olabilir ama ben öyle hatırlıyorum. Bu sebeple hem anlaması...
eğer %100 darboğazdan dolayı diyorsan evet oyundda donma kasmalar o yüzden yaşanıyordur fakat işlemci veya ekran kartı değiştirme konusunu gelirsek sistem bileşenlerini bilmeliyiz