arkadaşlar nostalji olsun diye tayfun kumaşın yaptığı gta turkish city modunu kurayım dedim modu denildiği gibi kurdum ancak oyun açılmıyor aşağıdaki hatayı veriyot oyunum orjinal hiçbir modd da kurulu değil nasıl çözebilirim bilen varmıdır
Dostlar iyi forumlar FIFA aldığım zaman her zaman PC'ye alıyorum. Kış indiriminde FC 26'yı da aldım, oynuyorum ancak monitörden mi neden kaynaklandığını bilmediğim sebepten dolayı oyun gözüme çok çirkin geliyor (sanki 1080p değil de daha düşük çözünürlükte). Aynı durum RDR'de de oluyordu. Zaten...
dostlar selamlar renderlardan ve oynadığım oyunları daha iyi grafik ayarlarıyla oynamak istediğim için sistemi upgrade edeceğim mevcut kasamda r5 5500 rtx 3060 var geçmeyi düşündüğüm işlemci
ryzen 5 7500f ekran kartı ise rtx 5070
mevcut psu corsair cs650f rgb 80plus bronze bu iki işlemci için...
herkese iyi akşamlar hem oyun hem ders hemde ufak çaplı montaj işleri için bi laptop arıyorum gözüme monster Abra a5 v20.6 i7li modeli takıldı içime sinmedide değil bu bütçeye alınabilecek mantıklı modeller nedir önerilerinizi bekliyorum
Herkese iyi sosyaller dün itibarıyla Lenovo Thinkpad X1 aldım bir abimiz vasıtasıyla. Ekranı doonumatik falan ancak özellikleri de çok dikkatimi çekti.12.nesil i7 vPro 32 GB RAM Intel ıris Graphics var. Ekte belirteceğim ekran kartini sizce oyun oynatır mı? After Effects falan takılmadan açar mı?