kyrieelchavoo isimli üyenin son içerikleri

1. kyrieelchavoo

Gta sa exe giriş noktası bulunamadı hatası

arkadaşlar nostalji olsun diye tayfun kumaşın yaptığı gta turkish city modunu kurayım dedim modu denildiği gibi kurdum ancak oyun açılmıyor aşağıdaki hatayı veriyot oyunum orjinal hiçbir modd da kurulu değil nasıl çözebilirim bilen varmıdır
  2. kyrieelchavoo

Fc 26 için monitör önerisi

Dostlar iyi forumlar FIFA aldığım zaman her zaman PC'ye alıyorum. Kış indiriminde FC 26'yı da aldım, oynuyorum ancak monitörden mi neden kaynaklandığını bilmediğim sebepten dolayı oyun gözüme çok çirkin geliyor (sanki 1080p değil de daha düşük çözünürlükte). Aynı durum RDR'de de oluyordu. Zaten...
  3. kyrieelchavoo

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f Rtx 5070e 650w psu yeter mi

dostlar selamlar renderlardan ve oynadığım oyunları daha iyi grafik ayarlarıyla oynamak istediğim için sistemi upgrade edeceğim mevcut kasamda r5 5500 rtx 3060 var geçmeyi düşündüğüm işlemci ryzen 5 7500f ekran kartı ise rtx 5070 mevcut psu corsair cs650f rgb 80plus bronze bu iki işlemci için...
  4. kyrieelchavoo

40 bin tl ye laptop önerisi

Anakart kronikli değil mi o model
  5. kyrieelchavoo

Max 45-47 en fazla o kadar zorlayabilirim ekran kartı 3050e bile okeyim işlemcisi iyi olsun yeter bana şuan için
  6. kyrieelchavoo

herkese iyi akşamlar hem oyun hem ders hemde ufak çaplı montaj işleri için bi laptop arıyorum gözüme monster Abra a5 v20.6 i7li modeli takıldı içime sinmedide değil bu bütçeye alınabilecek mantıklı modeller nedir önerilerinizi bekliyorum
  7. kyrieelchavoo

Lenovo thinkpad x1 oyun oynatır mı

Herkese iyi sosyaller dün itibarıyla Lenovo Thinkpad X1 aldım bir abimiz vasıtasıyla. Ekranı doonumatik falan ancak özellikleri de çok dikkatimi çekti.12.nesil i7 vPro 32 GB RAM Intel ıris Graphics var. Ekte belirteceğim ekran kartini sizce oyun oynatır mı? After Effects falan takılmadan açar mı?
  8. kyrieelchavoo

Öneri 4000TL Kasa+PSU önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/525690/xpg-valor-mesh-rgb-siyah-mid-tower-650w-80-bronze-gaming-kasa/
  9. kyrieelchavoo

Bu monitörler hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz

samsung da ghosting yok renk kalitesi başarılıydı diye biliyorum va panel ile geliyor pivot olması da avantaj
  10. kyrieelchavoo

Sakal ve biyik icin tras makinesi

rica ederim
  11. kyrieelchavoo

30K Bütçe Telefon Önerisi

samsung a56 da iyi bir tercih olabilir bataryası yoğun kullanım sırasında bile fazla güç tüketmez
  12. kyrieelchavoo

Direksiyon seti önerisi

pedalların bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum haklısınız ama direksiyon olarak bakılırsa iyi bir seçenek gönül ister t300rs
  13. kyrieelchavoo

Sakal ve biyik icin tras makinesi

ben kendim kullanıyorum kısa sakallarıda tertemiz alıyor siz bilirsiniz tabii ki ama iyi makinadır
Geri