Kullanım tercihine göre şekillendirebilirsin.
Orada her seçtiğin grafiği okuyabilirsin.
0db fanları belli sıcaklıklar altında kapatır. Tozlanmayı ve sesi minimize edersin.
Silent daha sessiz bir aralık sunar. Belli derecelerde yine bir tık daha az devirle çalışır.
Standart varsayılan profil...
PWM ayarını arctic önerilen değerlere göre yapabilirsin. https://support.arctic.de/pwm-settings
MSI için de seçenek var görsel olarak görüntü istiyorsan.
Son mesajınızan alıntıladığım görsele göre; doğru şekilde takmışsınız.
(sizin ilk attığınızda fan konnektörünün birini rgb soketine takmıştınız.)
Benim ilk anlattığım şekilde takmamışsınız zaten. Sorun yok yani.
Sorun olmaz BIOS'ta ayarları da doğru ise.
Varsayılan olarak aşağıdaki şekilde takın. Fanlar ledli ise; onun da konnektörünü JARGB'ye takın.
Bios ta fan ayarlarında bu portların PWM olarak ayarlı olduğunu kontrol edin.
Neden nedir bunu yazmanızdaki?
Ben neden öyle yazdığımı da açıklayayım.
3 lü kablodaki pump kablosu doğal olarak pompayı yönetecek. Pump su devir daimi ve CPU sıcaklığına göre devrini ayarlayacak. Ayrıca pump sorun olsa CPU fan headerından bunu farkedecek. Uyarı verecek. Pump headerı' da bu...
Cpu fan pinine pump ' ı takın.
Pump'a fan'ı takın sıvı soğutmanın.
vram kablosu da AIO'nun mu? o da normal bir Fan headerında kalabilir.
Ekleme:
Arctic LF III ' te iki kablo çıktığını hatırladım bir an ve kurulum şemasında gördüm.
Tek kablo ile neden çözmüyorsunuz? Her birini ayrı mı kontrol...
Jargb yazanlar ledler için.
Soket pine uyumludur her zaman. Boşluk kalacak şekilde takma yaptıysanız hatalıdır. Bu kadar basit kural.
FAN yazanı FAN pinlerine,
PUMP yazanı pump ya da cpu yazan pinlere takacaksınız. CPU genelde tercih edilir. AIO/PUMP olana takılınca CPU fan takılı değil uyarısı...
Bakiye belli gün sayısından sonra satıcının hesabına gelir. Bu da ortalama en az 21 iş günü bir rakamdır. Hatta araya o girdi, bu girdi derken 30-40 gün aralığında tahsilatın geldiği olur.
Pazaryerinde alışveriş yaptığınızda satıcıya değil, pazaryerinin kendisinde bedel bekler. Onu koruyan...