kyzler isimli üyenin son içerikleri

1. kyzler

9070XT performans beklentimi karşılamadı. Bir sorun mu var?

Amd beni 4 yıl boyunca mağdur etti başkalarını da etmesin diye
  2. kyzler

valla 4080 Super kullanan arkadaşım var, diğeri de abimin 4070 Ti’ı, ikisi de oyunu sorunsuz oynuyor; ne oyundan atma ne de fps düşüklüğü yaşıyorlar. AMD’de ise bu tarz problemler çok daha sık görülüyor, sanırım bu oyunda NVIDIA daha başarılı. Ayrıca DLSS açtıklarında görüntü çok daha iyi...
  3. kyzler

Sorunsuz çalışsa insanlar sürekli driver sil yükle yapmazdı
  4. kyzler

Ama sorunsuz çalışıyor
  5. kyzler

Keşke 5070 ti alsaydınız
  6. kyzler

Gamegaraj OEM pc tavsiyesi lazım

5070 ti her türlü daha iyi
  7. kyzler

🔥İndirim U.S. Polo Assn. Lee 3fx Beyaz Erkek Sneaker 854 tl

Aynı oaraya hepsiburada puma satıyordu
  8. kyzler

75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi

9000 serisiyle kendini düzeltmişse amd ileride kendini toparlayabilir saf güç yüksek dram ucuz fiyat sunarak pazar payını arttırmak istiyor tek sorunu dediğim gibi yazılımda güven vermesi gerekiyor apple nasıl yıllardır yüksek fiyatda olmasına rağmen marka güveninden dolayı rahatlıkla...
  9. kyzler

500 serisinden memnun kalsam yine amd tercih ederdim gtx 1000 serisi kullananlar memnun kaldığı için 5000 serisinden almaya devam ediyorlar
  10. kyzler

Ben o zamanın tepe modelerinden gigabyte aorus rx 570 kullandım kuzenimde rx580 de yakın arkadaşımda rx6600 kullanıyordu onlarda hiç memnun değillerdi çökme sorunları yaşıyorlardı
  11. kyzler

Ben 5 yıl kullandım hem intel işlemci hem amd ekran kartı gına getirdi çökmelerden komple sistemi satıp and işlemci nvdia ekran kartına geçtim en iyi pc kombosu bu çünkü
  12. kyzler

Çamur görüntüyü de unutmuşum
  13. kyzler

Yazılım sorunları stabillik sorunları donma kasma arayan risk almak isteyen amd ekran kartı alabilir
  14. kyzler

3 yıla 9070 xt çökmelerden wattman hatalarından oyunu oynatmaz
  15. kyzler

Hocam fps oyuncuları için nvdia almak daha mantıklı değil mi sonuçta amd sürekli çökme sorunları yaşatıyor yazılımı sorunlu nvdia da reflez boost gibi gecikme süresini en aza indiren teknolojiler varken çoğu profesyonel oyuncu nvdia kullanıyor
Geri