valla 4080 Super kullanan arkadaşım var, diğeri de abimin 4070 Ti’ı, ikisi de oyunu sorunsuz oynuyor; ne oyundan atma ne de fps düşüklüğü yaşıyorlar. AMD’de ise bu tarz problemler çok daha sık görülüyor, sanırım bu oyunda NVIDIA daha başarılı. Ayrıca DLSS açtıklarında görüntü çok daha iyi...
9000 serisiyle kendini düzeltmişse amd ileride kendini toparlayabilir saf güç yüksek dram ucuz fiyat sunarak pazar payını arttırmak istiyor tek sorunu dediğim gibi yazılımda güven vermesi gerekiyor apple nasıl yıllardır yüksek fiyatda olmasına rağmen marka güveninden dolayı rahatlıkla...
Ben o zamanın tepe modelerinden gigabyte aorus rx 570 kullandım kuzenimde rx580 de yakın arkadaşımda rx6600 kullanıyordu onlarda hiç memnun değillerdi çökme sorunları yaşıyorlardı
Ben 5 yıl kullandım hem intel işlemci hem amd ekran kartı gına getirdi çökmelerden komple sistemi satıp and işlemci nvdia ekran kartına geçtim en iyi pc kombosu bu çünkü
Hocam fps oyuncuları için nvdia almak daha mantıklı değil mi sonuçta amd sürekli çökme sorunları yaşatıyor yazılımı sorunlu nvdia da reflez boost gibi gecikme süresini en aza indiren teknolojiler varken çoğu profesyonel oyuncu nvdia kullanıyor