KyzzenKa isimli üyenin son içerikleri

1. KyzzenKa

Mac satıp 20k ya pc alma

bu şekil hazır sistemler işini görebilir fiyat olarakta toplamaya göre uygun oluyor . alırken işlemci ve ekran kartına dikkat et .bir araştırmanı tavsiye ederim
  2. KyzzenKa

Ehliyet yazili sinav sorularina nerden ulasirim

onlara ulaşamıyorsun sanırım.
  3. KyzzenKa

Kırmızı ışıkta geçtim ceza yermiyim?

kral kavşakta eds mi oluyor bilmiyorum o ama diekte kameravardı mobese dışında ilerden döndüm kamu huzuru denetleme sistemi falan yazıyordu tabelada umarım ceza yemem 1756245641 bu gece e devlette uyurum gibi
  4. KyzzenKa

ben çok gördüm öyle ben yazayımda diyor sen itiraz eder iptal ettirirsin varmı böyle bir dünya
  5. KyzzenKa

dikkatli olmalısın yerine göre değişir ceza yeme potansiyelin 1756245212 düzeltiyorum sol şerit olacak o kusura bakma
  6. KyzzenKa

müziğin sesini fazla açma ters yönlere dikkat et sol şeridi işgal etme sinyal kullanmya dikkatbirde hız cezası yemen için artık hızlı gitmene gerek yok 1756244874 kendimi avutuyorum kral dur bi
  7. KyzzenKa

valla bu ay 4 ceza ödedim artık ödemek istemiyorum:d 1756244369 e devleti kontrol ettik fakat e devlette güncel bir cezam yok sanırım geç düşüyor oraya 1756244439 sanırım yedim kavşakta kamu huzuru bilmem nesi kontrolü vardı
  8. KyzzenKa

Saat 11:57 gibi bir kavşakta kırmızı ışıkta geçtim. Işıkların kapalı olduğunu düşündüm ilk başta ve ilk ışıktan kontrollü bir şekilde geçtim ve göbekteki ışıkta hatamı fark edip durdum kavşak o saattle çok işleyen bir kavşak değil . tahli yoldan geliyordum süratsizdim. kavşakta denetleme...
  9. KyzzenKa

Öneri Massive 500w 240rms 13cm midrange için amfi önerisi

https://ty.gl/vowecxqsutmsu İçin uygun 4 kanal amfi arıyorum
  10. KyzzenKa

Kendime iş arıyorum sistemi güncellicem i7 10700k + RX580 8G

600w msı mag psu var birde 1742420558 düşünmedim ancak 2. el olabilir
  11. KyzzenKa

Yardım BUNLARDAN HANGİSİ DAHA

hocam bi düşünürsek bu fiyata msı falan var bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
  12. KyzzenKa

% kaç kullanacaksın numlock olacakmı
  13. KyzzenKa

vallahi uzun süredir klavye almadım bütçen nedir
  14. KyzzenKa

o paraya mekanik hisli sakın alma pişman olursun 1742421147 lan klavye fiyatlarına nolmuş
  15. KyzzenKa

Psu nasıl seçilir acaba

Sistem Özelliklerin lazım birde ne kadar bütçen var ?
Geri