KzMoZ isimli üyenin son içerikleri

1. KzMoZ

Logitech g432 ihtiyaç fazlası olduğu için isteyen birine verebilirim

Merhaba baylar logitech G432 kulaklığım var zamanında almıştım, mikrofonu açıp kapatmak için yukarı kaldırıp indirmeniz gerekiyor orası gevşediği için mikrofon kısmı yukarıda kalmıyor düşüyor tek arızası bu ses kartı ile birlikte ihtiyacı olan birine verebilirim
  2. KzMoZ

Kaspersky ile interneti kullanamıyorum

Goodbye dpi var o mu engelliyor
  3. KzMoZ

Kaspersky ile interneti kullanamıyorum

Merhaba, Kaspersky premium aldım. Pcye yükledim aktif olduktan sonra internet bağlantım kesildi. emin olmak için devre dışı bıraktım internet geldi. Bağlantıyı engellemesinin nedeni ne olabilir varsa çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  4. KzMoZ

Öneri Cloud 3 vs cloud 2 vs barracuda x

6 k vermeyi istemiyorum hs80 ile cloud 2 arasında pek fiyat farkı yok ikisi arasında hangisini önerirsin
  5. KzMoZ

1731249105 Bütçe sınırım yok lakin çok vermek istemiyorum
  6. KzMoZ

Merhabalar bu 3 kulaklık arasında kaldım farkları tam olarak anlamayamadım etki edecekse eğer anakartım : ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart Ses kartı olmasa da anakartım destekliyor mu yoksa seskartı şart mı? Sizce hangisini almalıyım
  7. KzMoZ

Bilgisayarım ile ps4 takası mantıklı mı

Hiç problem yaşamadım şuana dek
  8. KzMoZ

Bilgisayarım ile ps4 takası mantıklı mı

Arkadaşlar merhabalar şuan kullandığım bilgisayarımı ilana koymuştum ve ps4 slim 500 gb ile takas isteyen biri oldu bilgisayar özelliklerimi alta yazıcam bu takas sizce kârlı mı yorumlarsanız sevinirim İlanımın içeriği bu şekilde; ekran kartı: amd r9 290x işlemci: intel i310100F anakart: msi...
  9. KzMoZ

10k bütçe ile pc topladım

Teşeklürler dostlar değerlendiricem
  10. KzMoZ

10k bütçe ile pc topladım

Dostlar merhaba, 10 k bütçe ile her şey dahil bir set-up yaptım kafama göre,sizin yorumlarınız önemli. Sizce uygun bir sistem mi? Eklemem çıkarmam gereken ya da uyumsuzluk sorunu dar boğaz sorunu yaşar mıyım? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  11. KzMoZ

render için ofis bilgisayarı

Merhaba, ofiş işleri için render odaklı,kullanışlı monitör dahil bilgisayar arıyoruz. önerdiğiniz sistem varmıdır? max bütce 5500. AMD Ryzen 5 PRO 4650G render için uygun bir işlemci mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. KzMoZ

Ps hocası gg-2 sistemi

Neden olduğunuda anlatır mısın dostum
  13. KzMoZ

Ps hocası gg-2 sistemi

Merhaba pc hocası gg2 sistemi indirime girmiş almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir?
  14. KzMoZ

Annem ve babamı nasıl ikna ederim

Dostum 21 yaşındayım orta okulda müthiş ders notlarım vardı haliyle babamda ödül niyetine pc aldı ne olduysa ondan sonra oldu.Şimdi açık bi ünide okuyorum ve iş arıyorum Bana soracak olursan acele etme düşük bi laptopun olsa kafi çok kaptıramazsın hem,hem de ihtiyacını giderirsin düşün taşın :)...
  15. KzMoZ

Aliexpress'ten Gloway Type B RAM alınır mı?

Bir arkadaşım hediye olarak sipariş vermiş ve vergi alınmamış
Geri