Merhaba baylar logitech G432 kulaklığım var zamanında almıştım, mikrofonu açıp kapatmak için yukarı kaldırıp indirmeniz gerekiyor orası gevşediği için mikrofon kısmı yukarıda kalmıyor düşüyor tek arızası bu ses kartı ile birlikte ihtiyacı olan birine verebilirim
Merhaba, Kaspersky premium aldım. Pcye yükledim aktif olduktan sonra internet bağlantım kesildi. emin olmak için devre dışı bıraktım internet geldi. Bağlantıyı engellemesinin nedeni ne olabilir varsa çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar bu 3 kulaklık arasında kaldım farkları tam olarak anlamayamadım etki edecekse eğer anakartım :
ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart
Ses kartı olmasa da anakartım destekliyor mu yoksa seskartı şart mı?
Sizce hangisini almalıyım
Arkadaşlar merhabalar şuan kullandığım bilgisayarımı ilana koymuştum ve ps4 slim 500 gb ile takas isteyen biri oldu bilgisayar özelliklerimi alta yazıcam bu takas sizce kârlı mı yorumlarsanız sevinirim
İlanımın içeriği bu şekilde;
ekran kartı: amd r9 290x
işlemci: intel i310100F
anakart: msi...
Dostlar merhaba, 10 k bütçe ile her şey dahil bir set-up yaptım kafama göre,sizin yorumlarınız önemli. Sizce uygun bir sistem mi?
Eklemem çıkarmam gereken ya da uyumsuzluk sorunu dar boğaz sorunu yaşar mıyım?
Yorumlarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba, ofiş işleri için render odaklı,kullanışlı monitör dahil bilgisayar arıyoruz.
önerdiğiniz sistem varmıdır? max bütce 5500.
AMD Ryzen 5 PRO 4650G render için uygun bir işlemci mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum 21 yaşındayım orta okulda müthiş ders notlarım vardı haliyle babamda ödül niyetine pc aldı ne olduysa ondan sonra oldu.Şimdi açık bi ünide okuyorum ve iş arıyorum
Bana soracak olursan acele etme düşük bi laptopun olsa kafi çok kaptıramazsın hem,hem de ihtiyacını giderirsin düşün taşın :)...