l0wk_Y isimli üyenin son içerikleri

1. L

Discord nasıl kullanırım

çok uzun süre önce kapandı ama ben daha yeni kullanmaya başladım vpnden girmek oyunlarda kasma donma yapıyor bana ya vpnsiz yada vpn i sadece discord üzerinden kullanabileceğim bi yöntem var mı söylerseniz çok sevinirim
  2. L

Öneri Hoparlör dahil monitör önerebilir misiniz

gaming aramıyorum hali hazırda kullandığım 2.monitör sadece bir adet vga girişi var ama ben onu yükseltmek istiyorum
  3. L

öneriniz için çok teşekkür ederim ama 21.5 inç gibi daha küçük modeller yok mudur
  4. L

merhabalar ben ikinci monitör almayı planlıyorum bana hoparlörlü monitör önerisi yapabilir misin 2hdmi çıkışlı olursa sevinirim 1hdmi 1vga olursa da sıkıntı değil bi çıkışı bilgisayar bi çıkışı mi stick için kullanmayı planlıyorum
  5. L

Anakart ve powersupply için yardım edebilir misiniz

tamamdır çok teşekkür ederim
  6. L

Kasam hazırda zaten o yüzden kasa hariç dedim
  7. L

Msi rtx 5060 ti 16gb ve amd ryzen 5 7600x için bi anakart önerebilir misiniz ayrıca powersupply önerirseniz kasa olarak lian li lancool216 tercih edicem sizce uyarım mı fikir ve görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum ayrıca bütçem kasa hariç 40k ekran kartı ve işlemci ile geriye 11k...
  8. L

Msi rtx 5060 ti 16gb için hangi işlemciyi önerirsiniz

ısınma sorun olmayacak ve dar boğaz olmayacak bir işlemci önerebilir misiniz fiyat performans olursa sevinirim
  9. L

40k bütçeme uygun sistem toplamama yardım eder misiniz

Merhaba eğerki bana yardımcı olursanız çok sevinirim 40k bütçem var bilgisayarı hazır sistem almak yerine daha uyguna gelmesi için toplamak istiyorum bilgisayarda fl studio ve adobe premier gibi uygulamalar kullanıyorum ayrıca bu sistemi oyun oynamak içinde kullanıcam oyunlarda takılma olmadan...
Geri