l3her0 isimli üyenin son içerikleri

1. L

1999 Peugeot 406 Alınır mı?

2010 altı fransız arabası alırken 10 kere düşünmek lazım.
  2. L

Öneri 200k Altı Araba Onerebilecek Varmıdır

yumurta kasa hyundai tek seçenek kaldı reis.
  3. L

🔥İndirim Tp-Link Archer Vx1800v, Ax1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 3.024₺

Çekim gücü her şeyi iyi ama alır almaz güncelleme yapmayı ihmal etmeyin. Baz sürümde ping sorunları var.
  4. L

1.3-1.5m Araba Önerisi

focus yada passat başka seçenek var mı ?
  5. L

Sıfır Drift L Almalı Mıyım Sizce

Rs 200 yada Ns 200 al. 2. elde temiz olanları bulabilirsin. drift l tam saatli bomba ...
  6. L

250cc Başlangıç Motoru Tavsiyesi

Mt 25 nispeten daha sorunsuz ve parça anlamında 10 kat daha bolve bariz şekilde güçlü , ayrıca honda servisi her yerde bulunmuyor o konuya bakmanı öneririm. Şırnakta servis vardsa honda da güzel tabii ki.
  7. L

alakası yok ama ekleyeyim yüksek cc motorsiklet alacaksan ve büyük şehirde yaşamıyorsan önce ustanı bul sonra motorsikletini al yoksa en ufak sorunda motorsikleti mahvedebiliyorlar.
  8. L

Hocam dominar 250 genel anlamda çok sorunsuz bir motorsiklet. Oluşan sorunlarda düzeltilebiliyor yedek parça sıkıntısı yok ve genelde makul. Ben 3 senedir kullanıyorum çok memnunum. Tabi bütçen varsa mt25 en iyi seçenek ama o fiyatı vermek mantıksız ve yine bajajda çok temiz durumda dominar 400...
  9. L

dominar 250 sorunsuz biraz agirdir ama iyidir. yedek parça sorunu yaşamazsın 2. fiyatları çok uygun.
  10. L

Hazır Sistem Tavsiyesi

Mantıklı tabide hep bütçe ile alakalı bu durumlar.
  11. L

Elektrik Bisiklet Önerisi

https://www.decathlon.com.tr/p/elektrikli-katlanir-bisiklet-siyah-e-fold-100/_/R-p-341643?mc=8751365&c=S%C4%B0YAH bir kere denk geldim değişik bir şey.
  12. L

🔥İndirim Adidas Ayakkabilar %50 İndirimli +300tl Kupon

44-44.5 yazdım seçenekler alınmayacaka düştü :D
  13. L

Hazır Sistem Tavsiyesi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-pesin-fiyatina-9-taksitli-oem-paket-firsatlar-basladi.1222883/ burayı incele hiç olmazsa.
  14. L

Hazır Sistem Tavsiyesi

Acele etme buradan sürekli kampanya paylaşılıyor. Üzerine Drr5 sistem al ddr4 gündeme getirme bile .
  15. L

80cc / 100cc Yükseltme Yaptıran Var mı? Tavsiye Eder Misiniz?

80 dan 100 e çok değmez faydası olur ama aman aman bir şey fark etmez. 50 den 80 a 100 e epey fark olur.
Geri