Haziran ayında Japonya'ya Çin aktarmalı gidicem ve PS5 Pro almak istiyorum fakat bu aralar Japonya ve Çin'in arası karışık olduğundan mıdır yoksa direkt olarak Çin'deki prosedürler mi böyle bilmiyorum ama havaalanında çok katı kontroller olduğu söyleniyor. Ps5 Pro aldığım senaryoda Çin'de...
Son zamanlarda aldığım FPS değerlerinin düşüklüğü çok canımı sıkmaya başladı ve bu özellikle online oyunlarda (LoL ve PUBG ağırlıklı) gözüme batmaya başladı.
Sistemim:
RTX 4060 Ti 8 GB
Ryzen 5 5600X
32 GB (2x16) DDR4 3200MHz RAM
MSI MPG B550 Gaming Plus anakart
BIOS ve ekran kartı sürücülerim...
sanırım sorunu çözdüm aygıt yöneticisinden baktığımda laptopum 100mbs ethernet destekliyor yine de teknik ekip gelip modeme bir bakıcak yüksek ihtimal gigabit usb ethernet adaptörü almam gerekecek
Vodafone net 200mbs fiber internetim var. Telefonumdan wifi testi yaptığımda 200mbs alabiliyorum fakat odam uzakta olduğu ve daha stabil bir bağlantı tercih ettiğim için laptopuma ethernet ile bağlantı sağlıyorum. Cat6 kablo kullanıyorum. Aygıt yöneticisinden ethernet portumun özelliklerini...
Vodafone Net fiber 100mbs olan tarifemi 200mbs ye çıkardım telefon ile modemin yanında wifi testi yaptığımda bir problem yok 200mbs full hız alabiliyorum ama bilgisayardan ethernet kablosuyla test yaptığımda 100mbs üstü görmüyor. Kablom Cat6 destekliyor olması lazım. Modem de destekliyor olması...
Ya acelem yok parcalari toplayip 5090 cikana kadar idare edicek bir sey almama gerek yok elimde orta seviye bir sistem var şuan zaten onu kullanıyoeum
1727298776
önerilere açığım
Haklısınız orası öyle ama yurtdışından ülkeye sokarken ekstra bir ücret ödüyor muyuz kayıt vs. kenardan köşeden bir vergisi çıkıyoe mu bu işin sürekli yurtdışından getirilen şeylere kural geliyor çünkü
Hocam anlatamıyorum sanırım. Mevzu ekran kartına kaç vereceğim falan değil. Yılbaşından önce alabildiklerimi alayım ki fiyatlar uçunca pişman olmayayım. Sırf mualefet olmak için yazmayalım lütfen.
anladım ama bu gümrük , yurtdışından elektronik alet getirme mevzuları karışık şu aralar biliyorsunuz. Bilgisayar parçalarında herhangi bir sıkıntı olmuyor mu