Laerless isimli üyenin son içerikleri

1. L

Ajazz türkiye sitesi güvenilir mi?

Sanırım ajazz türkiye sitesi açılmış ama güvenilir mi bilemiyorum. Alış-veriş yapan var mı sormak istedim?
  2. L

LENOVO R25-İ 30 ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU ?

ekran kartınız ne hocam
  3. L

LENOVO R25-İ 30 ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU ?

Bu monitöre sahip birisi varsa sizdede çözünürlük biraz bulanık gibi gözüküyor mu ve buy sorunu çözdüysen nasıl çözdünüz yazarsanız sevinirim
  4. L

LENOVO LEGİON 25İ-30 GÖRÜNTÜ SORUNU ?

dp kablosuyla alakası olabilir mi acaba ?
  5. L

LENOVO LEGİON 25İ-30 GÖRÜNTÜ SORUNU ?

MONİTÖRDE STEAM PUBG GİRİNCE OYUN BULANIK GÖZÜKÜYOR VALORANTTA BİRAZ ÖYLE AMA PUBGDE DAHA BELIRGIN İŞLEME ÖLCEĞİ %100 KESKİNLEŞTİRME AÇIK CONFİG DOSYASINDANDA 100 YAPTIM FAKAT OYUN HALA BULANIK BU MONİTÖRDEN OLUP AYNI SORUNU YAŞIYAN VAR MI ACABA? GPU:RX7600(VARSAYILAN AYARLAR) CPU:R5-7500F
  6. L

STEAM PUBG ÇAMUR GİBİ GÖRÜNTÜ SORUNU!

Nasıl yani hocam anlamadım kapat derken neyi reset at derken win+Ctrl+shift+b mi
  7. L

105-110 fln, fsr kapalı ama hala görüntü kötü sildim birdaha yüklüyorum şuan belki düzelir diye hocam
  8. L

Yapıyorum ztn fakat yinede çamur gibi gözüküyor 1740439783 Evet hocam daha fazla yapınca yine aynı oluyor maalesef
  9. L

Steam Pubgde anlamadığım şekilde kalite çok kötü oluyor.Ayarları çok düşüğe alsamda ortada olsada görüntü çamur gibi oluyor.Diger herkes çok düşük keskinleştirme kapalı oynuyor kalite mükemmel.Nedeni nedir lütfen yardımcı olun. Monitör:Lenovo R25 İ30 GPU:RX7600 CPU:R5-7500F
  10. L

GTA SA ÜCRETSİZ NASIL İNDİREBİLİRİM?

Torrent ne oluyor hocam
  11. L

GTA SA ÜCRETSİZ NASIL İNDİREBİLİRİM?

Son zamanlarda GTA SA oynayasım geldi ama fiyatlara bakınca pahalı.Ücretsiz veren site fln var mı ,biliyor musunuz?
  12. L

5 AYDA YKS 80K GELİR Mİ

Son 5 ay kaldı ve ben ayt başlamadım,tyt netlerimde 45-50 geliyor ikisini günde 6-7 saat çalışırsam 80-100k sıralama yapabilir miyim ?
  13. L

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Tüm vergisiyle gümrüğüyle "apex"i ne kadara geliyor
  14. L

AMD SİSTEM KASADAN SES GELMESİ?

Bu durumda ne yapmalıyım ?
  15. L

AMD SİSTEM KASADAN SES GELMESİ?

Arkadaşlar kasamın içinden PC yi açınca cızırdama sesi geliyor mousenin tekerleğini aşağı yukarı yapınca harekete göre cızırdıyor.Oyuna giriyorum yine aynı.Kaynagı nedir (EKRAN K.=RX7600 İŞLEMCİ=R5 7500F A.KART=MSI PRO B650M-B)
Geri