Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır türk telekom kullanıyorum internetim depremden sonra upload 800kb geçmiyor hiç bir siteye adam akıllı giremiyorum kahramanmaraş depreminden etkilendiğini söyleyerek oyalıyorlar sadece 10mt yanımızdaki komşumuza ttnet sorunsuz çalıştığını iddia ediyorlar...
Arkadaşlar selam Steam den gta5 indirdim ve 1 ay kadar oynadım mod felan kurdum sonra arkadaşımla online girmek istediğim için modları silecektim yanlışlıkla dlcpack dosyasını sildim internetim çok yavaş olduğu için (normalde idare eder bir hızda ama son 1 haftadır sorunlar yaşıyoruz ve en fazla...
Arkadaşlar merhaba flash belleğimin içerisinde fotoğraflarım bulunuyor açmaya çalıştığımda hata alıyorum bir çok yerde araştırdım ama bir çözüm bulamadım içerisindeki fotoğraflar önemli silinmesini istemiyorum yardımcı olurmusunuz?
1685471831
yardımcı olabilirmisiniz?
Arkadaşlar 16k limit var kodlama yazılım için bir laptop bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim fivem , valo gibi oyunları oynamak ta istiyorum öneri
1684314336
?
Merhablar 2 gün önce asusun GeForce RTX™ 2050 ekran kartlı laptopunu sipairş verdim peşin fiyatına 6 ay taksitliydi herkes laptopun çok kötü oldugunu söyledi ben de tekrardan iade edeceğim ve onun yerine biraz daha ekleyip yeni bir laptop almayı planlıyorum ama butçem artınca 6 ay taksitle...
Ben de pek anlamam bilgisayardan 2 gün önce asus markasını sipariş ettim ve herkezin kötü dediğini gördüm gerçekten rezil bir bilgisayarmış bu duruma düşmemek için iyi araştımrak çok önemli...
https://www.teknosa.com/asus-tuf-gaming-f15-fx506hfhn028-intel-core-i5-11400h-156-8-gb-ram-512-gb-ssd-4-gb-rtx2050-fhd-144hz-gaming-laptop-p-785354258?waw_keyword=FX506HF-HN028&fbclid=PAAaZPC2bzgumLC1sLPxrwufldX61D7i9zCNkG4DDDh1qOp3PcIcTd6lYb4Jg
Ürün bu arkadaşlar
Arkadaşlar Asus markasının Tuf Gaming F15 modelini sipariş verdim ekran kartı GeForce RTX™ 2050 kodlama-yazılım başta olmak üzere arada oyun oynamak için aldım aldığıma pişman ettiler herkes çok kötü diyor fiyatı ise 14,999TL daha gelmedi kargoda şu an siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.