Lafleur isimli üyenin son içerikleri

1. L

Molecule pc Donanim Arşi̇vi̇ Sistem Kargo Tarihi

Bana mail olarak gelmisti kargo takibi mailiniz kontrol edebilirsiniz eger kargoya verildiyse
  2. L

Firmayı aradım kullanılmış olma durumu olamaz dedi benim bunu test edebileceğim bir yöntem var mi bilgisi olan var mi @Abdullah Hacıgül
  3. L

@Abdullah Hacıgül hocam parçaları test etme yöntemi var mi ne zamandan beri kullanılıyor yada performans testi için
  4. L

Bunu test etme ihtimalim falan var mi bilgisi olan var mı 1655884746 İncehesap videoları ve İnternet sitesi kısayolları var masaüstünde onlar neden olabilir 1655884784 İncehesap videoları ve İnternet sitesi kısayolları var masaüstünde onlar neden olabilir @Abdullah Hacıgül 1655884848 Ama...
  5. L

@Abdullah Hacıgül yardimcı olabilir misin boyle bir durum olabilir mi kullanılmış olabilir mi daha once
  6. L

Bu bilgisayar>özellikler yapınca orada sistem kurulum tarihi yüklenme tarihi ne gözüküyor acaba bende 2019 görünüyor
  7. L

Benim sistem de bugün geldi pc içinden İncehesap videosu çıktı masaüstünde kullanılmış olma ihtimali var mi 1655836654 Sizde farklı yada garip bi durum var mı Windows yüklü mu geldi 1655837161 Dosya olusturma tarihi şubat 2022 gözüküyor kullanılmış mı acaba diye düşünüyorum suan molecule pc...
  8. L

Laptop kapanıyor belli bir süre açılmıyor

şuan böyle
  9. L

şuan böyle
  10. L

dün baktığımda 59 60 derecelerdeydi kapandı pc
  11. L

bataryasız çalıştırdığımda da kapanıyor
  12. L

Herkese merhabalar diz üstü bilgisayarım kendi kendine kapanıyor ve belli bir süre açılmıyor ve kapanırken sanki elektrik gitmiş gibi aniden kapanıyor bir anda. Youtube da video izlerken bile kapanıyor öyle aman aman ısınma da söz konusu değil neresinde arıza olabilir neden kaynaklanıyor...
  13. L

Sizce 750ti mi Yoksa Rx 460 mı almalıyım ?

performansları birbirine yakın ve fiyat performans olarak rx480 bence daha mantıklı tabi ne amaçla kullanacağına da bağlı bir durum
Geri