lahmacunustası isimli üyenin son içerikleri

1. L

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

dahili hoparlörü hepsi demeyeyim ama dandik bir çok monitör hoparlöründen daha iyi. 256gb lık modele harici ssd takıp tüm uygulamalar kuruluyor ancak kaliteli bir muhafaza kullanmak lazım yoksa harici ssd de hata olursa sistem çöküyor. harici ssd ile dahili ssd arasında hız farkı yok. hdmi dan...
  2. L

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

ben buna 6 ay önce 7/24 topaz çalıştırdım prizden çektiği güç 16w dı led ampil kadar neredeyse. aynı işi 13700k ve 2080ti ile yaparken 460w çekiyordu. 13700k daha hızlıydı 2 katı kadar ancak bir düşünün aradaki güç farkını. counter strayk pudg oynayan kardeşlerim için anlamsız bir cihaz tabi.
  3. L

❌İndirim Bitti! Amd Ryzen 7 7800x3d 12.684 Tl 🔥Dip

ben bunu 14 küsüre aldıydım amazondan 1 hafta sonra 7950x aldım yine amazondan 17 küsüre 7950x 23+civarı hala 9950x 24+ garip fiyatlandırma
  4. L

Kellogs Tüm Ürünler 4 Al 2 Öde Tane 70 Tl Mısır Gevreği

tamam arkadaşım ikisi aynı coco pups varken orjinal corn flakes alınmamalı adamlar bir de ekstra buğday tahıl arpa falan eklemiş daha da iyidir hepsi bir arada
  5. L

senin yazdığın şey şu https://www.sokmarket.com.tr/kellogg-s-coco-pops-kakaolu-misir-ve-bugday-gevregi-1000-g-p-3177 corn flakes dediğimiz şey başka bu https://www.sokmarket.com.tr/kellogg-s-corn-flakes-misir-gevregi-650-g-p-5049 1kg orjinal corn flakes satışta yok sizin şoka özel...
  6. L

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi 5 Adet 710 Tl

sağol ben çkolata yemiyorum aynı kodla kediye mama aldım :) petshopta 900 lira burada 500 e geldi bunun da sahtesini yapıyorlarsa bilemiyorum
  7. L

kellogs üretimi ülker'le değişti. şeker çok eklediler avrupadaki kellogsla alakası kalmadı avrupa kalibresinde satılan tek corn flakes nestle onu söyleyeyim. ama bu da idare eder. arpa ürünlerini bilmiyorum para verseler yemem. hepsinde yarı yarıya fiyat var 4 alımda marketlerin yarısından...
  8. L

Kioxia Exceria Plus G2 2 TB Taşınabilir m2 ssd Disk kuponla 8400tl

https://www.n11.com/urun/kioxia-exceria-plus-g2-lxd20k002tg8-2-tb-1050-mbs-1000mbs-tasinabilir-disk-71781525?magaza=mediamarkt pek sıcak değil ancak 4tb usb 2.5 lar bile 5800 altı değil hala. kendim 6 adet usb m2 ve sata ssd kullanıyorum . oyun yükleme dosya okuma hızları dahili ssd lere göre...
  9. L

❌İndirim Bitti! Wd Mypassport 4Tb Usb Hdd 5700TL amazon 5 mayıs

kalite az düşsün boyut düşsün software encoding handbrake av1 10bit olabiklir
  10. L

o gördüklerin çeyreği değil:) sadece dahili bir kaç tanesi 3 tane 5 li dock istasyonum var çoğu biraderiin raw fotoları videoları 30tb civarı benim şahsi disklerim 3d bluray iso dosyalarım 40tb civarı meta quest e stream ediyorum ps3 ps4 ps2 dc ıvır zıvır arcade konsol arşivim var 20 tb o...
  11. L

hepsiburada bindirmiş amazon da düşmüş aynı fiyata...
  12. L

❌İndirim Bitti! James Donkey 650W PSU 1259₺

bitcoin mining sırasında yıllar evvel mecburiyetten acil psu lazımdı boşta psu kalmamıştı 700-750w tam hatırlamıyorum gamepavırrrrrrr!!! veya rampaçççç gillerden psu almıştım 2080 ti ye taktıydım ki undervoltlu 2080ti 200w falan çekiyordu işlemci pentium 10w ... 2. günün sonu kapanmış bir...
  13. L

ssendeki gibisıkıntısız disklerde bulunabilir ancak hiç hata göstermeyip kafa vurup ölen disklere de çok rastladım. sonra satıcı iade almaz sen bozmuşun der uğraş dur burda en azından satıcı hb amazon falan olunca kafa rahat. örnek bendeki emektarlardan bazısı dede oldu ssd ler bu kadar...
  14. L

ssd lerden daha uzun ömürlü olur sabit disk hele çok yazılıp silinecekse. 20 yıllık 1tb seagate baracudalarım var hala çalışıyor (ölenlerde oldu).
  15. L

bana bugün teslim edilecek bakarım içindeki diskin tam modeline kullanım ömrüne. 5-6 ay önce intenso 8tb usb 3.5 disk aldım sıfır ambalajına manueline kadar hatta kasası bile fabrikasyon jelatinliydi nethouse diye bir yerdi. içindeki disk refurbished 35 000 saat kullanılmış çıktı satıcıyla...
Geri