lahmacunustası isimli üyenin son içerikleri

1. L

Kioxia Exceria Plus G2 2 TB Taşınabilir m2 ssd Disk kuponla 8400tl

https://www.n11.com/urun/kioxia-exceria-plus-g2-lxd20k002tg8-2-tb-1050-mbs-1000mbs-tasinabilir-disk-71781525?magaza=mediamarkt pek sıcak değil ancak 4tb usb 2.5 lar bile 5800 altı değil hala. kendim 6 adet usb m2 ve sata ssd kullanıyorum . oyun yükleme dosya okuma hızları dahili ssd lere göre...
  2. L

❌İndirim Bitti! Wd Mypassport 4Tb Usb Hdd 5700TL amazon 5 mayıs

kalite az düşsün boyut düşsün software encoding handbrake av1 10bit olabiklir
  3. L

o gördüklerin çeyreği değil:) sadece dahili bir kaç tanesi 3 tane 5 li dock istasyonum var çoğu biraderiin raw fotoları videoları 30tb civarı benim şahsi disklerim 3d bluray iso dosyalarım 40tb civarı meta quest e stream ediyorum ps3 ps4 ps2 dc ıvır zıvır arcade konsol arşivim var 20 tb o...
  4. L

hepsiburada bindirmiş amazon da düşmüş aynı fiyata...
  5. L

❌İndirim Bitti! James Donkey 650W PSU 1259₺

bitcoin mining sırasında yıllar evvel mecburiyetten acil psu lazımdı boşta psu kalmamıştı 700-750w tam hatırlamıyorum gamepavırrrrrrr!!! veya rampaçççç gillerden psu almıştım 2080 ti ye taktıydım ki undervoltlu 2080ti 200w falan çekiyordu işlemci pentium 10w ... 2. günün sonu kapanmış bir...
  6. L

ssendeki gibisıkıntısız disklerde bulunabilir ancak hiç hata göstermeyip kafa vurup ölen disklere de çok rastladım. sonra satıcı iade almaz sen bozmuşun der uğraş dur burda en azından satıcı hb amazon falan olunca kafa rahat. örnek bendeki emektarlardan bazısı dede oldu ssd ler bu kadar...
  7. L

ssd lerden daha uzun ömürlü olur sabit disk hele çok yazılıp silinecekse. 20 yıllık 1tb seagate baracudalarım var hala çalışıyor (ölenlerde oldu).
  8. L

bana bugün teslim edilecek bakarım içindeki diskin tam modeline kullanım ömrüne. 5-6 ay önce intenso 8tb usb 3.5 disk aldım sıfır ambalajına manueline kadar hatta kasası bile fabrikasyon jelatinliydi nethouse diye bir yerdi. içindeki disk refurbished 35 000 saat kullanılmış çıktı satıcıyla...
  9. L

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

depo da bozmuş arkadaş arkadaşların ofise 32 4k lcd 60hz samsung almışlar benim tavsiyemle yeni gibi m70 mi ne geçen hafta kutusunu da atmışlar daha bakmadan:) ekran boydan boya piksel hatalı çıkmış ben de bir xs kazak aldım leşi gibi ter kokuyordu gönderdim geri amazon çok bozdu diyorum
  10. L

pek sıcak fırsat değil ancak acil yüksek depolama arayan arkadaşlar için en makul diskler bunlar. 4-6-8-10tb 3.5" disklerin %90 ı server çıkması 50+bin saat ömürlü öldü ölecek refurbished diskler. 2.5 lar ise sıfır yeni üretim. yani acil ihtiyacı olanlar ssd ye 20 bin vermek istemeyenler için...
  11. L

🔥İndirim ASUS ROG STRIX PG32UCDM3 OLED 77.699 TL

vallahi arkadaş bende 5 sene önceki c1 var woled oluyor tam ekran beyaz parlaklığı 130 nit falan deniyor ben servis menüsünden aldığım gün tüm abl sistemlerini kapattım monitör olarak kullandım 3 sene şimdi qled leri aldım 5 sene önceki teknoloji ile yeni teknoloji oledler arasında fark minimal...
  12. L

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY (14.249 TL)

2-3 aydan önce koyamam kardeşim projede çalışıyoruz öğlenleri ancak foruma giriyorum sen al beni bekleme bendeki 7800 undervolt bile zor oluyordu mal bir işlemci -10pbo ancak 80c de çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam
  13. L

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY (14.249 TL)

sahibindene toplu koyacağım hepsini kredi kartı satışı şu an nereye koydum işlemcileri onu bile hatırlamıyorum elden satacak vaktim yok malesef
  14. L

🔥İndirim ASUS ROG STRIX PG32UCDM3 OLED 77.699 TL

işte sdr de ekranı max parlaklıkta kullanmak zorunda olan birisi varsa 240hz rekabetçi oyun oynayacaksan 4k da 1. seçenek fiyat performansd bence en iyisi bu gigabyte ın 27 si var bende tek sıkıntı sahne geçişleri oyun yüklemelerinde msi 321up olede göre çok hissedilir vrr flicker var firmware...
Geri