lahmacunustası isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim Busstier 25 Parça Tornavida Tamir Seti, Deri Cüzdan Kılıflı 179 TL

ekran kartı bile açamadım bununla gittim bosch aldım parasını verdim bu parayı vermeyin bunlara ilk çevirmede ya kendi eriyor ya girdiği yere partikül bırakıp açılacak vidayı da tıkıyor yazık
  2. L

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

botçu vatandaşlar düşük fiyatlı ürüne tenezzül etmiyorlar sanırım artık:)
  3. L

❌İndirim Bitti! Dm 10gbit 80cm Type C-C Kablo 191tl 2 Stok

açar açmaz mı bitmiş vay niyazi sanki bedava
  4. L

❌İndirim Bitti! Dm 10gbit 80cm Type C-C Kablo 191tl 2 Stok

kabloyu 2 senedir kullanıyorum hakiki 10gbit kablo. m2 kutu ile kullanıyorum 1000mb a kadar okuma yazma yapıyor . vegvieg marka 10gbit kablo 400mb okuyabiliyor aynı kutu ile. tavsiye ederim bu fiyata. muhtemelen cihazları 60w üzeri şarj eder ben şarj için kullanmıyorum...
  5. L

🔥İndirim Belkin 2'li Örgülü Usb-C - Usb-C Kablo, 1,5 M, 60 W 288,15 TL

bende bu 2 kablo da var belkin usb 2.0 hdd falan kullanılmaz ancak belkin hem çin telefonlarını hem de samsung!!!! cihazları super charge eder samsung super charge pps destekli kablolar pahalıdır .... konudaki 10gbps kablodan 4 tane var bende sadece hdd ler için kullanıyorum pps falan yok...
  6. L

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 1000/200₺ Kupon Kodu

1000 200 çalışıyor şimdi aldım önce çalışmadı yok oldu sonra sepeti sıfırladım çalıştı
  7. L

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

3 ay sonra small tşörtler dışında bir şeyler bulaibildim gerçekten indirimli. o da gece maç izlemesem muhtemelen bulamazdım bir de 40gbps type c kablo falan aldım sabah 5 te 250 tl den ugreen dp 1.4 kablo 310tl sabaha karşı 3-4 de bakmak lazım artık heralde
  8. L

🔥İndirim Amazon Çıtır İndirim Kodları

kedi mamasında çalıştı amazonda100
  9. L

ben işin üretim kısmındayım. yeme işinde yokum.
  10. L

❌İndirim Bitti! Kumtel Ktf-355 Beyaz 16’ Ayaklı 3 Kademeli 50 Watt Vantilatör 699 TL (Tekrar Aktif)

bende 3 fan var kumtel 2 tane birisi klasik elektrikte 40w çekiyor birisi kule tipi yeni versiyon 30w çekiyor 7/24 bilgisayar odasında bunları kullanmıyorum çok ilginç şekilde linkini vereceğim ürün hem sadece 7W çekiyor hem de pahalı abileri kadar hava üflüyor işte bu küçük canavar...
  11. L

eyvallah ilk kez buraya yazılan bir amazon kodu çalıştı moda 300 5 t-shirt 1 kazak 1 şort 1200 küsüre geldi mağazasına gitsem 2 parça verir bu paraya amazonda moda kısmında aramasını bilirseniz çok ucuza mallar var
  12. L

🔥İndirim Toshiba Canvio Partner 2 Tb Taşınabilir HDD 4000 TL

tecrübeli abiniz konuşuyor 15 senelik samsung ilk evo ssd lerim var 5 adet 128-256gb metal kasa hepsi dramli hepsi sorunsuz çalışıyor 10 senelik 20 ye yakın ssd-m2 lerim var muhtelif marka lexar-kingston-kioxiaxpg sams dramsiz yeni nesil tam hatırlamamakla birlikte 10 da 2 falan direkt öldü ...
Geri