https://www.n11.com/urun/kioxia-exceria-plus-g2-lxd20k002tg8-2-tb-1050-mbs-1000mbs-tasinabilir-disk-71781525?magaza=mediamarkt
pek sıcak değil ancak 4tb usb 2.5 lar bile 5800 altı değil hala. kendim 6 adet usb m2 ve sata ssd kullanıyorum . oyun yükleme dosya okuma hızları dahili ssd lere göre...
o gördüklerin çeyreği değil:) sadece dahili bir kaç tanesi
3 tane 5 li dock istasyonum var
çoğu biraderiin raw fotoları videoları 30tb civarı
benim şahsi disklerim 3d bluray iso dosyalarım 40tb civarı meta quest e stream ediyorum
ps3 ps4 ps2 dc ıvır zıvır arcade konsol arşivim var 20 tb o...
bitcoin mining sırasında yıllar evvel mecburiyetten acil psu lazımdı boşta psu kalmamıştı 700-750w tam hatırlamıyorum gamepavırrrrrrr!!! veya rampaçççç gillerden psu almıştım 2080 ti ye taktıydım ki undervoltlu 2080ti 200w falan çekiyordu işlemci pentium 10w ... 2. günün sonu kapanmış bir...
ssendeki gibisıkıntısız disklerde bulunabilir ancak hiç hata göstermeyip kafa vurup ölen disklere de çok rastladım. sonra satıcı iade almaz sen bozmuşun der uğraş dur burda en azından satıcı hb amazon falan olunca kafa rahat.
örnek bendeki emektarlardan bazısı dede oldu ssd ler bu kadar...
bana bugün teslim edilecek bakarım içindeki diskin tam modeline kullanım ömrüne.
5-6 ay önce intenso 8tb usb 3.5 disk aldım sıfır ambalajına manueline kadar hatta kasası bile fabrikasyon jelatinliydi nethouse diye bir yerdi.
içindeki disk refurbished 35 000 saat kullanılmış çıktı satıcıyla...
depo da bozmuş arkadaş
arkadaşların ofise 32 4k lcd 60hz samsung almışlar benim tavsiyemle yeni gibi m70 mi ne geçen hafta
kutusunu da atmışlar daha bakmadan:)
ekran boydan boya piksel hatalı çıkmış
ben de bir xs kazak aldım leşi gibi ter kokuyordu gönderdim geri
amazon çok bozdu diyorum
pek sıcak fırsat değil ancak acil yüksek depolama arayan arkadaşlar için en makul diskler bunlar.
4-6-8-10tb 3.5" disklerin %90 ı server çıkması 50+bin saat ömürlü öldü ölecek refurbished diskler.
2.5 lar ise sıfır yeni üretim.
yani acil ihtiyacı olanlar ssd ye 20 bin vermek istemeyenler için...
vallahi arkadaş bende 5 sene önceki c1 var
woled oluyor
tam ekran beyaz parlaklığı 130 nit falan deniyor
ben servis menüsünden aldığım gün tüm abl sistemlerini kapattım
monitör olarak kullandım 3 sene
şimdi qled leri aldım
5 sene önceki teknoloji ile yeni teknoloji oledler arasında fark minimal...
2-3 aydan önce koyamam kardeşim projede çalışıyoruz
öğlenleri ancak foruma giriyorum
sen al beni bekleme
bendeki 7800 undervolt bile zor oluyordu mal bir işlemci -10pbo ancak 80c de çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam
işte sdr de ekranı max parlaklıkta kullanmak zorunda olan birisi varsa
240hz rekabetçi oyun oynayacaksan 4k da
1. seçenek fiyat performansd bence en iyisi
bu gigabyte ın 27 si var bende tek sıkıntı sahne geçişleri oyun yüklemelerinde msi 321up olede göre çok hissedilir vrr flicker var
firmware...