laider isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim Logitech Mk250 Kablosuz Bluetooth Kablosuz Klavye ve Mouse Seti Siyah/Beyaz 830 TL

Çoook teşekkürler. Daha dün klavyeyi mouse'u söküp rasperry pi'ye takmaktan gına gelmişti. İlaç gibi geldi, çok sağolun.
  2. L

🔥İndirim Mattel Brick Küçük Setler 1019₺'den Başlayan Fiyatlarla!

Sarı tigra veya megane coupé olsa alacaktım.
  3. L

🔥İndirim Petkit Tıraş Makinası Pro 2'si 1 Arada 1.016 Tl 3 Taksit

Ben de akıllı su pınarını alacaktım, baktım hem pahalı, hem de bir sürü kötü yorum var. Siz hangi modeli aldınız? Ne kadar oldu acaba?
  4. L

🔥İndirim 🔥Lego 30692 Creator Noel Baba ile Baca Eğlencesi 129tl🔥

Noel Baba, Minecraft Domuz, türlü türlü indirimler. Çocuklarımıza empoze ettikleri şeylere bakın. Büyük resmi görün !!!!! (şakadır)
  5. L

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero 4.530TL

Adi mediamarkt. Biz aldıktan sonra indirim yapmış. Oğlan istedi aldık.Çok güzel mouse. Rog Keris'ten sonra uçak gibi geldi. Çok hafif 3200 dpi mı nedir öyle kullanıyor. Babasının kartında limiti olan bütün gençlere tavsiye ederim.
  6. L

Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

İş ararken, oradan oraya iş başvurusuna ( o da çağırırlarsa) giderken, bu tip kampanyaları takip ediyordum. bir iki kere denk getirmiştim, öyle makbule geçmişti ki. İçinde ne var ne yok bilmiyorum ama, İnsan yokluğu görünce, yediği lokmanın kıymetini biliyor.
  7. L

🔥İndirim 🔥4 Adet 80'li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

philips, memnun kaldığınız. 3k modeli philips diye arattım, bulamadım. son çare sormak istedim.
  8. L

🔥İndirim 🔥4 Adet 80'li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

Hocam hangi makineyi aldınız?
  9. L

❌İndirim Bitti! Amazon indirim kodları

MOBİL'DE GEÇİYOOOR! Konuyu açan arkadaşa teşekkürler :)
  10. L

❌İndirim Bitti! Amazon indirim kodları

Hayırlı olsun. Kulaklık ne aldınız? Beyer 770 ekledim sepete, geçmedi.
  11. L

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D 20.775 TL 3-6-9 TAKSİT !!

AM6 için 2026 demişlerdi, onu bekliyorum ama boşuna mı bekliyorum acaba?
  12. L

❌İndirim Bitti! WRAİTH 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLANGIÇ 23.04.2026 BİTİŞ 26.04.2026

bana kablolu iyi bir mouse önerebilir misiniz? rog keris çift tıklıyor, saçma sapan şeyler yapıyor da.
  13. L

Sennheiser Momentum 4 Wireless Kulak Üstü Kulaklık 12.149TL

Bu momentum'sa ve ben "accentum'dur nasıl olsa" diye almadıysam kafamı duvarlara vururum.
  14. L

🔥İndirim Samsung evo plus 1tb - 7300 tl

Teşekkür ederim :)
Geri