laider isimli üyenin son içerikleri

1. L

❌İndirim Bitti! Huawei Band 11 Akıllı Saat 1.621 TL

Çoook teşekkürler. Fırsat kovalıyordum, çok iyi oldu.
  2. L

🔥İndirim Ninja Crispi 4in1 Yağsız Fritöz 7.999,00tl / Peşin Fiyatına 9 Taksit İmkanı

https://www.sikayetvar.com/sharkninja-turkiye/ninja-crispinin-plastik-parcasi-isindiginda-ayrildi-ve-musteri-hizmetine-ulasilamiyor https://www.sikayetvar.com/sharkninja-turkiye/kirilan-ara-adaptor-klipsi-icin-garanti-kapsaminda-ucretsiz-yedek-parca-talebi...
  3. L

❌İndirim Bitti! S25 Fe Mediamarkt Satıcılı 34.328 TL

Eylül'de S26FE çıkacak diyorlar. Biz 31'e almıştık aylar önce, fiyatı düşeceğine artmış ne yazık ki.
  4. L

🔥İndirim Ninja Crispi 4in1 Yağsız Fritöz 7.999,00tl / Peşin Fiyatına 9 Taksit İmkanı

şikayetvar'da plastiği kalitesiz ve kırılıyor, ızgarası soyuluyor, vs vs yorumları görünce almaktan vazgeçtim.
  5. L

🔥İndirim 🔥Lego Bazı Küçük Paketli Ürünleri 195-199tl🔥

bizim kedi de sarı, ona benziyor. yoksa bir özelliği yok :)
  6. L

🔥İndirim 🔥Lego Bazı Küçük Paketli Ürünleri 195-199tl🔥

şu kediyi ne zamandır takip ediyordum, çok teşekkürler.
  7. L

❌İndirim Bitti! Proplan 10 Kg Kedi Maması 549

biz proplan'ı bıraktık, kedi kendine geldi. Royal Canin'e geçtik, her türlü rahat ettik.
  8. L

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Hocam siz bize ne aldırdınız? Eve resmen bomba düştü. Hane halkı hayatında ilk defa müzik dinlemenin keyfine vardı. Ben de kapıda komşu ha geldi ha gelecek diye bekliyorum. Bağlantı seçenekleri, ses kalitesi, her şeyi bize o kadar kaliteli geldi ki. Konuyu açan, tartışan, zorla aldıran herkese...
  9. L

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

1782483728 Sanırım bu cihaza plak çalar bağlanmıyor. Bu ilaveyi alınca bağlanıyor.
  10. L

Teşekkürler, sayenizde masraf ettik. Peki buna subwoofer da takılıyor diyorlar, o nasıl bir üründür? biliyor musunuz? 1782480477 Çok tatlı görünüyor, hem de yarı fiyatından daha az. Güle güle kullanın.
  11. L

Majority ile kıyasla dedim yapay zekaya, Plak kullanacaksan, çok ucuza bulduysan Majority al. Yoksa diğer her türlü durumda Edifier al dedi, bir de dalga geçti benimle, sana bu bile çok dedi.
  12. L

o da doğru, çok haklısınız. alıyorum o zaman, teşekkürler.
  13. L

Zuhal Müzik'te 13bin TL. aralarında 1000TL var. Majority daha mı iyi?
  14. L

ne diyorsunuz? çin malının hallice kalitelisi. müzik marketlere gittim, en düşük seviye için tanesi 20binTL dediler. idarelik alınır mı? iş görür mü? Hobi amaçlı müzik prodüksiyonu için.
  15. L

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

inanılmaz düşmüş, çok kötü kaçırmışım. teşekkürler.
Geri