Laixy isimli üyenin son etkinliği

• Laixy
    Laixy, İphone 15 şarjı kendi kendine artıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    iPhonelarda bazen böyle hatalar olabiliyor özellikle yeni olduğu sürece batarya yeni yeni açılmaya başlıyor ise
  • Laixy
    Laixy, Oynayacak oyun bulamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Daha alalı 3. günüm satasım yok canavar gibi 😂 Birde benimki kasada ters duruyor fan altta kalacak şekilde o yüzden ışıkları pek göremiyorum. Kolay gelsin...
  • Laixy
    Extreme
  • Laixy
    Biraz hikayeli birazda açık dünya oyunu. Hikayede yarış kariyerine katılıyorsun genel olarak. İster hikayeye bağlı oyna ister tüm haritayı istediğin...
  • Laixy
    Laixy, Ryzen 5 5625U Windows 11 destekliyor mu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Windows Update kısmında yazmıyormu?
  • Laixy
    Günde sağlam oturup 2 saat ayırsan bile öğrenirsin.
  • Laixy
    Biraz alakasız ama Forza Horizon 4-5 hoşuna gidebilir
  • Laixy
    tiktokta büyümen kolay olur. Pek emek sarf etmeden 14K oldum fakat kitlesi berbat. İnsanı kanser ediyor.
  • Laixy
    Laixy, 50 k telefon önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hangi android cihazı kullanıyorsunuzda reklam çıkıyor? Sanırım ucuz market modeli bir xiaomi. Apple tarafında iPhone 16 alabilirsiniz anca oda 25000TL...
  • Laixy
    Laixy, Galaxy j6 telefon kitlendi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Uygulama açtıktan sonra oldu ise yazılımsaldır. Factory reset yapmayı deneyin hiç olmazsa. Ses kısma - home butonu - güç tuşuna basınca download modu gelir...
  • Laixy
    Laixy, Yurtdışı Mi13 Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bootloader kapalı olması pek sorun yaratmaz kurcalamayacaksanız fakat Global rom biraz bug dolu ve telefonun özelliklerini tam kullandırtmaz. Direnç...
  • Laixy
    Laixy, Telefonuna hyperos 2 gelen varmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Redmi K60 - Redmi 12 - Xiaomi 14 Ultra cihazlarıma geldi. X6 Prolara HyperOs 2 güncellemesi açıldı fakat daha note 13 pro pluslara hala gelmedi. Play...
  • Laixy
    Laixy, 35k ya hazır sistem ve monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.n11.com/urun/lenovo-legion-r25f-30-67b8gacbtk-245-05-ms-280-hz-full-hd-monitor-47778852?magaza=laptopfirsati&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cp...
  • Laixy
    Pinin koruyucusu var hocam onu taktım ama süngere temas ediyordu o kısım 1737148917 Eyvallah hocam 1737149015 Yani pin ekran kartı ile kutunun orijinal...
  • Laixy
    Laixy, S23 fe mi s22 mi ip11 mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    2025 yılında iPhone 11 sorun çıkaracak bir telefon durumuna geldi alabiliyorsan S24 FE almanı öneririm S23 FE ile aynı fiyat neredeyse. Özellikleri ile S24...
Top Bottom