Laixy isimli üyenin son içerikleri

1. Laixy

200 tl kulaklık önerisi

Trendyol gibi sitelerde kulaklıp yazıp fiyat sınırı koy. Geçen hafta bit pazarında 100TL'ye replika Airpods görmüştüm
  2. Laixy

Samsung Galazy A56 İyi mi

A56yada kötü diyemem ama performans ve kamera olarak S21e denk ( s21 %5 daha önde )
  3. Laixy

Direkt olarak server kayıt atılmış cihaz bulup rahat rahat TR cihazı gibi kullanabilirsin sonradan para ödemene gerek yok
  4. Laixy

Çözüldü✓ 4060lı sisteme Monitör Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-tuf-gaming-vg249ql3a-1ms-180hz-full-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html#
  5. Laixy

200 hz monitör 120 hz çalışıyor

Bazı monitörlerde 2 hdmi port oluyor. biri maximum hz diğeri daha düşük hz oluyor. Onu kontrol edin isterseniz eğer fark yoksa Laptop problemidir
  6. Laixy

Telefon Önerisi Uzun kullanım

Kamera benim için önemlidir mesela zamanında S23 kullanıp neden Ultra almadım diye düşünüyordum. S25 serisi ile S24 serisi arasında devasa fark yok fakat az daha ekleyip Ultra almak varken neden Plus kullanayım
  7. Laixy

S serisi tüm özelliklerin son derece iyi olduğu bir seri fakat S10 2019 model. A serisi ise düşük bütçe olarak geçer. A serisi almanı önermiyorum eğer yurtdışı cihaz alacaksan S22 Ultra veya S23 bulabilirsin server kayıtlı...
  8. Laixy

İlk Araç Öneri bütçe 400k

Masraf yapmasın - motor güçlü olsun ve konfor isterim derseniz Corolla E120 Sedan gayet güzel
  9. Laixy

Telefon Önerisi Uzun kullanım

Yurtdışı olarak almak istiyorsan 30K bandında server kayıtlı Xiaomi 14 Ultra bulabilirsin. 40-45K bandındada 15 Ultra var fakat aradaki para farkına karşı değmez. Her ne kadar samsung sevsem bile ürünleri artık fazla pahalı olmaya başladı ve yurtdışı samsung cihazlara imei atılmıyor. İlla...
  10. Laixy

Bu tür valorant edit videoları yaparak kanalımı büyütebilir miyim?

tiktokta büyümen kolay olur. Pek emek sarf etmeden 14K oldum fakat kitlesi berbat. İnsanı kanser ediyor.
  11. Laixy

POCO X7 PRO FP KRALI?

K60dan şikayet ettiğimi nereden duydun? Sadece fiyatına göre alınmaz artık diyorum. Pixel Experience - Crdroid gibi romları kurunca performansı düşüyor o ayrı mesele. HyperOS EU kullandım aldığımdan beri ve gayet stabil Antutu puanı 1.3M civarı. Pixel Exp 920K - CrDroid 1M
  12. Laixy

POCO X7 PRO FP KRALI?

Tasarım olarak samsungda benim hoşuma gidiyor. X7 Prodaki kameralarara baktığında sensör okadar küçük ki replika cihaz gibi duruyor. Alabilirsen Iron Man Edition için alınır 1738692968 Benim eski telefonum K60. Hala duruyor ve tek iyi olduğu özelliği işlemcisi gayet güzel. Onun dışında kamera...
  13. Laixy

POCO X7 PRO FP KRALI?

Türkiye fiyatına alacak isek S24 FE daha iyi
  14. Laixy

Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk.

Sorunsuz sapasağlam çalışıyor. Ben önceden EU sürüm kullanırdım hep bunda BL kapalı olduğu sürece global'de takılı kaldım. Beni tek rahatsız eden şey o fakat server kayıdı atarsanız Türkiye cihazı gibi oluyor onların fiyatı 4000
  15. Laixy

Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk.

Direnç kayıtlı benimki. HyperOS2 güncelleyemiyorumda
Geri