LaLLo isimli üyenin son içerikleri

1. L

Bannerlord Savaş Kapasitesi Arttırma

selam arkadaşlar Bannerlord da savaşa girdiğimizde tek bir seferde canlanan genel birlik sayısını daha fazla arttıracak bir yol yada mod var mı. Ayarlardan savas kapasitesini en yükseğe çektim ama atıyorum 1 k kişilik savasa giriyorum dusman ile, ilk basta 500 kişi falan doğuyor. Ben onu 2...
  2. L

Rx6950xt istediğim fpsi vermiyor

hangi çözünürlükte oynuyorsun
  3. L

❌İndirim Bitti! BELLINA 125 CC MOTOSİKLET 39900 TL 🔥🔥🔥

kardeşim çin malı moturun hiç bir övecek tarafı yok...Kendim de kullandım bizzat büyük dertlet sıkıntılar da cektim. Ha diyorsun durumu olan var olmayan var...Doğru diyorsun tabii ki de durumu olmayan insanlar mecbur çin malına biniyor ama ben burada çin malı motor alacak arkadaslar hayati bir...
  4. L

❌İndirim Bitti! BELLINA 125 CC MOTOSİKLET 39900 TL 🔥🔥🔥

Kuba Rks bunlar çin malı motor satan yerli markalar arkadaslar ucuz etin yahnisini tatmak isteyen meraklı kardeşlerimize ucuz yahni ne kadar kotu olabilir dersi bu markalar tarafından verilmektedir.
  5. L

Hiç bir banka kredi kartı vermiyor

o konuda emin değilim valla dostum ama bu sorunun cevabını herhangi bir avukatlık bürosu ile iletişime gecip bilgi alabilirsin diye düşünüyorum.
  6. L

evet kardesim gidip bu dosyaları kapattır. Her bir dosya için bankaya gidip icra dairesinin sana verdiği hesaba borcu yatırıp dekont ile beraber tekrar icra dairesine donuyorsun ve dosyayı kapatıyor icra dairesindekiler. Daha sonra birkac hafta içinde seni bankalar arar zaten kredi kartı...
  7. L

devlete olan dosya borcunu kapatmadıysan adliyeye gidip dosyalarının borcunu odeyip dosyaları kapattır kardesım. Kısa bir süre sonra bankalar aramaya baslayacak kredi kartı verelim diye. Başıma geldi uzun süre kredi kartı ve kredi vermediler. Meğerse bankaya olan borcu kapatsanda eğer borc...
  8. L

Aula F75 Hakkında Yardım

mecbur uyku modunu kapattım artık bol bol şarj takacagız yapacak bir şey yok.
  9. L

Aula F75 Hakkında Yardım

evet bunu denedim fakat bu seferde uzun süre acık oldugu için şarjı cabuk bitiyor. Bütün tuslar ile aktif olurken ses ayarlama topu ile uyanmaması gercekten sinir edici bir şey
  10. L

Aula F75 Hakkında Yardım

selam arkadaslar, Klavyeyi ilk defa kullanıyorum.Genel kullanım olarak güzel ve işimi görüyor fakat ufak bir problem var ve beni sinir ediyor. Klavyeyi film izlerken ya da video falan izlerken kullanmadıgımız için uyku moduna giriyor ama videonun sesini ya da filmin sesini ayarlamak için ses...
  11. L

Öneri AULA F75 HAKKINDA BILGI DEPOSU KONUSU

arkadaslar pc de takılırken örneğin film izlerken klavye 3-5 dk sonra ısıkları falan kapatıyor uyku moduna geciyor sanırım.Fakat diyelim ki sesi kısacagım yada yükselteceğim ses topunu ceviriyorum ama klavye uyannmıyor ve ses yükseltip alçaltamıyorum.Bunun bir ayarı var mı ? her defasında ses...
  12. L

Klavye Konusunda Tavsiye

Selam, Mekanik bir klavye alacağım.İstediğim klavye stili Aula F75 ama ben küçük klavye hiç kullanmadım ve kullanabileceğimi de pek zannetmiyorum.Acaba Aula F75 gibi olup da tam klavye boyutunda olan bir klavye seçeneği var mıdır ? Aulada ki gibi ses kısma yükseltme tekerleği de mutlaka olsun ama.
  13. L

1500-2500 Tl Arası Kablosuz Mouse Önerisi

Bu mouse hosuma gitti.Acaba şarj azaldiginda da bu mouse u kablolu sekilde kullanmaya devam edebiliyor muyuz ?
  14. L

1500-2500 Tl Arası Kablosuz Mouse Önerisi

Selam arkadaşlar, 1500-2500 tl arası mouse bakıyorum aklımda Razer Deathadder V3 Pro vardı fakat bu mouse çok kaliteli olmasına rağmen genellikle e-spor ile ilgilenenler ya da online fps oyuncularının tercihi olduğunu farkettim ve benim için fazladan para harcamak olacak diye düşünüyorum. Ben...
Geri