Lantaa isimli üyenin son içerikleri

1. Lantaa

4 Yeni Halka Arz Geldi

Halkın ırzına geçecekler.
  2. Lantaa

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Güle güle kullan dostum. Cuk oturmuş masaya.
  3. Lantaa

Oyun Oynarken Pixel Oluyor Ekran Kartı 5060ti

Bu bende BF6'da DLSS açık Quality modda özellikle yeşilin çok olduğu yerde yapıyordu. nvidia Profile Inspector indirip ekran kartında yaptığın değişiklikleri görebilirsin. Program üzerinden Default alıp tekrar oyuna gir.
  4. Lantaa

Yardım 2tb M2 SSD Önerisi Lazım

Fiyatı diğerlerinden iyise KC3000 de alınır. @Mujka 'nın yukarıda attığı MLD M700 de alınır. Şuanda herhalde en iyi fiyatlı E18 kullanan SSD.
  5. Lantaa

Yardım 2tb M2 SSD Önerisi Lazım

Geçmiş olsun. Yine bu fiyat bandında Corsair MP600 Pro NH 2TB alabilirsin. Exceria gibi aynı E18 kontrolcü kullanır. Alırsan firmware güncellemesine mutlaka bakmanı öneririm. Keza bir önceki firmware ile gelebiliyor. Phison E18 31.7 son sürümlü MP600 Pro NH 1TB ve Renegade 2TB kullanıyorum...
  6. Lantaa

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

MR3'ün sesi daha düzdür, size çok yavan gelebilir. Daha çok müzik edit işleri yapanlara yöneliktir. M60 ise Multimedya cihazıdır dostum daha renklendirilmiştir, şıkır şıkırdır. Amacın enstrüman ayrımı, pürüzsüz vokaller ise MR3 daha iyidir. Bilgisayarda kullanacağını ve ses kartının olmadığını...
  7. Lantaa

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

Nereden takip etcez GGbaba bunu :)
  8. Lantaa

Kölelerine eklemişler dostum. Geleni çekiyorlar anında. AFT denen eklentiyi kurdum. Bildirim gelince girdim 2 seferdir alamıyorum. İçiciyim bu arada satıcı değil :)
  9. Lantaa

Problemden çok biraz da bizim ahlak sorunu gibi tabi balık baştan kokar ama ben ilanları görünce envanterime yeni analar ekledim. Bunun başka izahı olamaz. Adam 30 KG kahve var diyor.
  10. Lantaa

İşin b*ku çıktı.
  11. Lantaa

Am5 Sistem İçin İşlemci ve Soğutucu Önerileri

7800x3D veya 9800x3D - MSI Mag Coreliquid i360m veya Thermalright Frozen Edge 360
  12. Lantaa

Kullanamazsın Lattego'da bu espressodan kalın öğütüldüğü için gerekli olan basıncı sağlayamaz. İptal et de biz alak :LOL: Kurudu filtre kahve makinası.
  13. Lantaa

Yardım Msi Mag B850 Tomahawk Wifi

9800x3D'yi Max Wifi'si ile kullanıyorum. Bu paraya alabileceğin en güzel kartlardan bir tanesi.
  14. Lantaa

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Yamyamlara bak 2dk bitirdiler
Geri