Hocam sistem ilerisi için yine sana bir şey aldıracak cinsten. O yüzden Gen4 al keyfine bak. Yüksek boyut video düzenleme işi yapmıyorsan bugün oyun için Gen3 bile yeterli.
Oyun içinse Gen5'e gerek yok dostum, FPS ya da yükleme anlamında hiçbir şey katmayacak. Bugün GG var. Almadan saat 22:00'da bir göz at. Belki güzel bir şey koyarlar.
Bendim. Benim Asus ROG G700 hazır sistemle beraber geldi. Bendekiler M-Die çıktı. Expo1 6000 MHZ 1.35V, Expo2 5600Mhz 1.2V ile çalışıyor. 1.35V ile de CL30 stabil çalışıyor.
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/team-t-force-vulkan-black-2x16-32gb-6000-mhz-cl38-ddr5-bellek.4745/ ilana da...
T-Force Vulkan Black var bende de 6000 Mhz CL38 fabrikasyon voltajlari hic oynamadan CL30 altzamanlari ile birlikte yiyor. Bence manuele girmenin zamani gelmis.
Bana Zentimings’den stock 6400 cl40’in goruntusunu atabilir misin ?
Hocam dürbünü sağ tuşla açtın sotede bekliyorsun, etrafta baş vermiş adam var mı diye bakıyorsun. O esnada bilek mousepadde sabit iken sağ tuşu hafif esnetiyorum sanırım. Sola bastığımda birbiriyle temas ediyor. Mouse hali hazırda elinde varsa Sol tuş ve Sağ tuşa birlikte bas ve birbirine temas...