Bu bende BF6'da DLSS açık Quality modda özellikle yeşilin çok olduğu yerde yapıyordu. nvidia Profile Inspector indirip ekran kartında yaptığın değişiklikleri görebilirsin. Program üzerinden Default alıp tekrar oyuna gir.
Geçmiş olsun. Yine bu fiyat bandında Corsair MP600 Pro NH 2TB alabilirsin. Exceria gibi aynı E18 kontrolcü kullanır. Alırsan firmware güncellemesine mutlaka bakmanı öneririm. Keza bir önceki firmware ile gelebiliyor. Phison E18 31.7 son sürümlü MP600 Pro NH 1TB ve Renegade 2TB kullanıyorum...
MR3'ün sesi daha düzdür, size çok yavan gelebilir. Daha çok müzik edit işleri yapanlara yöneliktir. M60 ise Multimedya cihazıdır dostum daha renklendirilmiştir, şıkır şıkırdır. Amacın enstrüman ayrımı, pürüzsüz vokaller ise MR3 daha iyidir. Bilgisayarda kullanacağını ve ses kartının olmadığını...
Problemden çok biraz da bizim ahlak sorunu gibi tabi balık baştan kokar ama ben ilanları görünce envanterime yeni analar ekledim. Bunun başka izahı olamaz. Adam 30 KG kahve var diyor.
Kullanamazsın Lattego'da bu espressodan kalın öğütüldüğü için gerekli olan basıncı sağlayamaz.
İptal et de biz alak :LOL: Kurudu filtre kahve makinası.