Laptop-Canavarı isimli üyenin son içerikleri

1. L

Öneri 2000₺ ye mouse önerisi

2000 tl bütçem var. Oyun odaklı kullanacağım. Rengi beyaz olursa daha iyi olur. Güzel mouse önerilerinizi bekliyorum 😗
  2. L

Telefon ne önerirsin?

Başka bir öneriniz yok mu? 1755806853 Samsungu almak pek fazla istemiyorum da
  3. L

Telefon ne önerirsin?

Ben telefon arayışındayım kriterlerim kamerası cidden güzel olsun kamera önemli , bataryada uzun süre gitsin , perfornmansı iyi olsun en az = 8gb ram en az 256 gb depolama olsun ekranı da güzel olsun ne önerirsiniz bütçem maksimum 85.000 - 80.000 tl olsun isterseniz şu ürünü bekle falanda...
  4. L

Macte epic games oyunlarını nasıl çalıştırırım

chatgpt ye sordum da heroic games ten falan oluyor dedi o yüzden dedim
  5. L

heroic ten falan olmuyor mu
  6. L

Macbook da epic games teki windows destekleyen oyunlarıda oynamak istiyorum bunu nasıl yaparım macbookun modeli : m4 24gb ram 1 tb ssd macbook pro
  7. L

Çözüldü✓ Macbookta nasıl valorant oynarım

Macbook pro m4 24 gb modelinde valorant oynamak istiyorum youtube yazdım güncel video bulamadım chatgpt ye sordum oda olamaz dedi nasıl oynayabilirim
  8. L

Laptop almak istiyorum ne önerirsiniz?

https://tinyurl.com/2auxpzmz Bütçelinizi biraz aşıyor ama bu fiyata değer
  9. L

Çözüldü✓ Macbook pro m4 vs macbook pro m4 pro

Ben macbook pro m4 24 gb ram 1tb ssd ve macbook pro m4 pro 24 gb ram 1 tb ssd Arada yaklaşık 15.000 tl fark var bu paraya işlemci farkı değer mi ve iki işlemcideki farklar nasıl gözle görülür bir performans farkı var mı ...
  10. L

Yardım Bu ssd laptop girer mi

Tessekur ederim
  11. L

Yardım Bu ssd laptop girer mi

https://app.hb.biz/0lX61eCTU9cE Bu ssd laptopa girer mi
  12. L

Öneri Samsung s25 ultra vs Honor magic 7 pro

Ön kamerada gözle görülür ve büyük bir fark mı yoksa küçük bir fark mı var.
Geri