monitör olarak aoc,dell ve msi bakabilirsin diger markalara pek bulaşma. Ayrıca sistem içinde 280hz aşırı gelebilir(lol,valo harici o kadar fps vermez)
wattman falan yediyse eskiden ondan kafaya takiyodur ama su an 0-20bin arasinda param olsa ve ekran karti alacak olsam her seferinde amd alirim. Nvidiayi parçalar atar ha param vardir 30 40 a çıkarım ordada nvidia parçalar bütçe meselesi
dayı sen bana kurulmuşsun ama ondan dolayı tüm foruma hakaret etme hakkını veriyor mu sana bu ben ona takıldım yoksa sövmüşsün sövmemişsin vereyim iletişim adresimi sana söv için rahatlasın
abi adam oyun oynuyor ben de oyuncuyum ve işlemci olarak ikisinide kullanmış biri olarak amd çok daha iyi ben onun için çöp dedim yoksa intel başka işlerde daha iyidir adamin sorunu oyun üzerine olunca yorumumda bu şekilde oldu gereksiz tribe girdin
1704914573
darbogaz yasadigini sadece sen...
ne alaka fanboylukla o kadar parayı verdikten sonra tabi ki teknolojinin sonuna kadar gitmiş ve sıkıntısız olan amd alir tabi, senin intelin son zamanlarda yüksek maliyetli pclerde oluşturdugu sikintilardan haberin yoksa bu benim problemim degil cahil kardeşim
Arkadaşlar böyle bir reklam gördüm stok mevcut diyor açıkcası inanamadım ama dolandırıcı olsa böyle reklamlı falan uğraşırlar mı? Daha önce bu siteden alan oldu mu...