larenno isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim VENTO Neptune VG07F 1.457 TL

Cam kasadan geçeceğim rx6600 oyunlarda ortalama 55 60 , cyberpunk'ta 70 derece görüyor. Değer mi geçmeye toz çok büyük sorun mu? Not: benim cam kasa olduğu için tozlanması haliyle az, 3 yıldır ilk defa temizledim temizliğe ihtiyacı bile yokmuş diyebilirim ama derece düşsün diye geçmek istiyorum.
  2. L

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Gerçekten gönderiyorlar mı kaçırdık
  3. L

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK71 Pro RGB Yayıncı Mikrofonu 1000TL İNDİRİM!

3 yıldır havit 2002p kullanıyorum. Neden almamalıyız anlamadım
  4. L

🔥İndirim Trendyol Bil Kazan Başladı

Kendi kodum kullanılmış diyor. Biri kod atabilir mi
  5. L

🔥İndirim STEAM İNDİRİMİ - EA SPORTS FC™ 26 - 20.99 USD = 925,13 TL

İndirim iyi duruyor fifa merakım olsa herhalde kaçırmazdım
  6. L

❌İndirim Bitti! AMAZON 15.000 / 1000 Kupon

satıcı amazon olmak zorunda mı?
  7. L

🔥İndirim Trendyol 1200/300₺ Kupon

10.000 TL'lik ürün alacağım şöyle 1-1.5k indirim veren kupon varsa atabilirsiniz
  8. L

Yardım Dark x94rd iyi soğutmuyor

Çözüldü sanırım kolay gelsin
  9. L

Fanları attığım fotoğraftaki gibi mi taktın hocam?
  10. L

Hocam attığım videodaki adamın fanlarının yeri seninkiyle aynı olmasına rağmen galiba yönleriniz farklı. Özellikle fanın üst kısmındaki çentiklere bakarsan adamınki görseldeki gibi çapraz kısımlar egzoz fanına doğruyken senin çaprazlar rama doğru. İstersen bi düzeltip dene bakalım 1772204227...
  11. L

Bu modelde doğrusu bilmiyorum o yüzden kesin konuşmayayım benim royal knight modelde de sığmadı fanı hafif yukarı kaldırarak montaladım ama böylesi doğrudur demiyorum. kasanın egzoz fanının dışına (kasa dışından) peçete yaklaştırıp test eder misin peçeteyi geriye doğru üflüyor mu. Ardından...
  12. L

Videodaki gibi ram tarafına değil de egzoz fanı tarafına takılmış bir fan. Bunun bir nedeni var mı doğru veya yanlış bilmediğim için soruyorum
  13. L

Temizlemeden önce kaç dereceydi boşta veya ilk alındığı zamanlarad?
  14. L

bu videodaki adam kurulumundan itibaren anlatıyor. Fan yönlerini kontrol edebilirsin. Fanın birini ram tarafına değil de egzoz tarafına takıyor o kısmı pek çözemedim. benimki ram tarafına takılı. Fan yönlerini ben kurulum kılavuzu ve youtube kurulum videoları ile ayarlamıştım. Fotoğrafları atın...
  15. L

Montajda oynama olmasın ve fan yönlerinden emin olduktan sonra hala aynıysa dediğim gibi yapmanızı öneririm.
Geri