Larenuf isimli üyenin son içerikleri

1. L

990 Evo plus PS5 için alınır mı ?

Merhabalar PS5 için 990 evo plus mantıklı bir seçim midir ? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
  2. L

🔥İndirim Sayaçlı Bilek Güçlendirici Egzersiz Aleti 119₺🔥

Bunu stres atmak için kullanan arkadaşa daha kolay daha farklı şeyler önerebiliriz stres atmak için :) Bu tarz aletler esas olarak ön kol fleksör ve ekstansör kaslarını çalıştırır. yani kavrama gücünü sağlayan kas grubu. Şöyle doğru direk bileği güçlendirmez bunun için çok daha farklı...
  3. L

🔥İndirim 🔥Metroturizm Otobüs Bileti 10'TL🔥

bulabildiniz mi indirimli bilet ben bulamadım
  4. L

🔥İndirim Huawei Matepad 11.5S + Klavye 14.726TL!!

Reddit vb. bir çok yere baktım microg yi etkileyecek herhangi bir güncellemeden bahsedilmemiş.. https://android-developers.googleblog.com/2025/08/elevating-android-security.html? sanırım bundan bahsediyorsunuz ancak bunun microg yi etkileyeceğine dair bir yazı, yorum ,bilgilendirci bir metin...
  5. L

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

arkadaşlar cahil kaldık nereden kazı kazan yapıyoruz uygulama içerisinde bulamadım.
  6. L

HIKSEMI HS-SSD-FUTURE Lite 4TB - 9008 tl

Merhaba 4 tb bir ssd ye ihtiyacım var. Ancak marka hakkında bilgim yok. Hiksemi markası hakkında bilgisi olan var mıdır fiyatta fena gelmedi.. https://www.amazon.com.tr/HIKSEMI-HS-SSD-FUTURE-Lite-4096-Dahili/dp/B0D4VQCFMV?tag=joiapedra_10748-21&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1
  7. L

ANKER Mİ SPİGEN Mİ daha iyi

Anker karşılaştırılacağı grup anker ugreen baseus filandır ancak anker bunların önündedir spigeni ise sarj cihazı kısmında anker ile kıyaslamam. Anker bence bu alanda en iyisi çok fazla deneyimim oldu premium hissi, dayanıklılık, ileri teknoloji vb. konularda önde.
  8. L

Amazon 300'e 75TL- 450'e 150TL İndirim

pf mesaj uyumu bu kadar sinirlenmene gerek yok hocam, o kadar da sinirlenecek bir mesaj atmamamış arkadaş herkes haddini bilecek filan :)
  9. L

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

siyah 1 adet istanbul içi alıcıyım.
  10. L

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

siyahı bulamadım sanırım suan sadece beyaz alınabiliyor
  11. L

iphone kurulum yapamadan ekran sifresini unuttuk?

Hocam telefona icloud hesabı filan girilmemis.
  12. L

iphone kurulum yapamadan ekran sifresini unuttuk?

Gecen hafta yurtdisindan bir arkadasa iphone aldirdik neyse getirdi öyle telefon da bir sıkıntı var mi diye bakarken biraz ilerlemis sifre koymasi için yonlendirmis buda koymus ama hatırlamıyor? Telefon iphone 15 pro max kurulum hiçbir sey yapılmadi ne yapabiliriz.
Geri