Hocam iyi akşamlar, araştırip geri geldim.
araştırmalarım sonucunda WOLED panellerin özellikle gündüz veya ışıklı ortamda siyah derinliğini ve kontrastı koruma konusunda (önündeki kaplama ve filtre yapısı sayesinde) gerçekten rakipsiz olduğunu gördüm. Ancak WOLED tarafında da özellikle gri ve...
2 senedir kullandığım 13.800tl ye aldigim MSI G274QPX (2K 240Hz Rapid IPS monitörüm panel arızası verdi. ServisPoint’e gönderdim, sağ olsunlar hızlıca değişim/iade raporu verdiler.
Raporu satın aldığım yer olan İncehesap’a ilettim. Ellerinde benim monitörün stoğu olmadığı için distribütör...
Tl fanlari daha güçlü daha iyi üflüyor
Sl fanlar tamamen daha cok kozmetige dayalı rgb şeritleri daha buyuk tl fanlara gore biraz daha düşük rpm le ufluyorlar
Hatta sl infinity de var onda da ana fan bile rgb oluyor ve ortadaki fanın oldugu kısım aynalı rgb gibi bir sey var tl modellerinde...
O firmaları duydum evet onlar asıl güvenli olanlar onlar
Sadece iste metatechten alacaktım ama kargo su mart a kdr uzatılmış
Güvenli olsun ben beklerim
Yani kısaca gümrükte beni alabilecek bir durum yok doğru mu
Bambu lab p1s combo almak istiyorum 33 bine satılıyor
On siparişle 11 gun icinde kargoda diyor başka sitelerde de çoğunlukla on sipariş oluyor hep ama ordali kargolara ya daha uzun ki 6 şubata kadar dayanıyor 6 şubattan sonra gelirse gümrükte ek vergi ödemem gerekecek bu yuzden hizli gelmesi...
evet ya surekli zamlardan dolayi....
garanti suresi kac gun suruyor ki
benim eski asus rog laptop da garantiye gitti 2 defa 1 ay fln suruo ve ayni sekil sorunu cozuolar sonra baska sorunu cikio durdruk yere olmamasi gereken hemen garantiden sonra
Ya bende de şuan ekranın Sağ üst kısmında özellikle daha yoğun gözüken paralel yatay çizgiler var ama sararma ,renklerin değişmesi fln yok ama ısınıyor evet. bu çizgiler yuzunden garantiye göndermek istiyorum kısa zamanda ve 2 tane sıkışmış piksel var