laros isimli üyenin son içerikleri

1. laros

Urhanshop tan 3d yazici almak istiyirum guvenli midir

Anladım cok teşekkür ederim https://store.metatechtr.com/bambu-lab-p1s-3d-printer-combo-with-ams Burdan alicam o zmn
  2. laros

O firmaları duydum evet onlar asıl güvenli olanlar onlar Sadece iste metatechten alacaktım ama kargo su mart a kdr uzatılmış Güvenli olsun ben beklerim Yani kısaca gümrükte beni alabilecek bir durum yok doğru mu
  3. laros

On sipariş veriyorum yurt dışından ya bilmiyorum biraz bilgisini yurt dışı alışverişinde benden istemezler mi gümrük vergisi fln
  4. laros

Bambu lab p1s combo almak istiyorum 33 bine satılıyor On siparişle 11 gun icinde kargoda diyor başka sitelerde de çoğunlukla on sipariş oluyor hep ama ordali kargolara ya daha uzun ki 6 şubata kadar dayanıyor 6 şubattan sonra gelirse gümrükte ek vergi ödemem gerekecek bu yuzden hizli gelmesi...
  5. laros

🔥İndirim MSI 500Hz QD-OLED Monitör Kazanma Fırsatı!

evet ya surekli zamlardan dolayi.... garanti suresi kac gun suruyor ki benim eski asus rog laptop da garantiye gitti 2 defa 1 ay fln suruo ve ayni sekil sorunu cozuolar sonra baska sorunu cikio durdruk yere olmamasi gereken hemen garantiden sonra
  6. laros

Ya bende de şuan ekranın Sağ üst kısmında özellikle daha yoğun gözüken paralel yatay çizgiler var ama sararma ,renklerin değişmesi fln yok ama ısınıyor evet. bu çizgiler yuzunden garantiye göndermek istiyorum kısa zamanda ve 2 tane sıkışmış piksel var
  7. laros

hocam bende de ayni monitor var bende zamaninda 13 k ya aldim da nasil yani kart sorunu derken ne demek istediniz
  8. laros

Samsung S24+hala aliniabilir mi

S26 beklemeye gerek var mi hocam yoksa ayni si mi olur
  9. laros

nasil ya :(
  10. laros

hocam en buyuk kriter boyutu oldu ozelliklerine bakmama bile gerek kalmadi elim buyuk kucuk telefon olmuyor bana 1759865898 ndn hocam kamera testlreinde kameranin iyi cektigini gordum
  11. laros

S24fe alacaktim ama 24+ ile arada kalite farkı bariz S25 fe ucuz ciksaydi onu alırdım belki Düşünüp bütçeyi arttırdım s24+ alabilmek için bu zamanda hala alınır mi s25 serisi varken bir alt serisini almak ne kdr mantıklı ki s26 da ocak ayında tanitilacak yani s25 serisi bile bir alt modele...
  12. laros

Zoko quenn kasa alınır mı

hocam ben zoko amiral dk431 kullaniyorum tas gibi kasa tek sorunu fanlari dandik iyi ufluo fanlar ama kalitesiz ya sesli de biraz alali 9 ay olmustur 3 4 aydir 1 tane fandan kasayi acarken ses gelioyor takiliyormus gibi fana vurunca duzeliyor o da kasa iyi kaliteli hissiyati veriyor psu icin...
  13. laros

30k civarı android telefon onerisi lazim

hocam 14t/15t ekran ve batarya acisindan iyi evet nothing i cidden dizaynini begenyorum baya iyi cok degisik bir gorunumu var ama ozeeliklerine gore 20k fln olmaliydi pahali samsung ise 7 yil guncelleme garantisi verio burdan bile sasridim yapay zekasi muthis elde tutus hissi de guzel ve...
  14. laros

30k civarı android telefon onerisi lazim

O da güneşte kaldığı içindir ya Bnm a71 güneşte kalınca Cepteyken bile Asiri sıcak oluyor
Geri