LasePraten isimli üyenin son içerikleri

1. LasePraten

Yardım MSI GTX 1080 Gaming x Voltaj sorunu

ekran kartımın voltajlarında sürekli dalgalanmalar var ve anlık donmalar yapıyor bunun tamiri olur mu ?
  2. LasePraten

Yardım ekran kartımın soğutması arızalandı

Msı Gtx 1080 8GB Seahawk ekran kartımın soğutması bozuldu soğutmasını nerden bulabilirim ? Not: Kartın garantisi bitmiştir
  3. LasePraten

Bilgisayarım yüksek olmasına rağmen oyunlarda takılma yapıyor ?

en kötü bilgisayarcıya götüreceğim
  4. LasePraten

denedim hepsini tek tek çıkarttım windows kurdum denedim aynı hatayı verdi
  5. LasePraten

hepsini çıkarttım windows kurdum olmayınca biçimlendirdim şu an sadece m2 ssd de kurulu
  6. LasePraten

tek tek denediğimdede kasmıştı yazılımsal sorun olabilir mi ? 1616750596 deneyeyim
  7. LasePraten

sıcaklık max 78-80 i görüyor termal macun ve termal padlerini kendim değiştirdim en kaliteli thermal grizzly markası ile kalınlığına tek tek dikkat ederek o mu sorun yaptıki 1616750276 evet kullanıyorum m2 ssd de sistem kurulu şu an
  8. LasePraten

şu an pcde 4 adet ssd takılı markaları toshiba tr200 240 gb ssd apacer panter 240 gb ssd James Donkey 240 gb ssd xpg s40g 256 gb ssd ayrıca samsung 850 evo ile de denedim 2 tane ssdim 1 aylık daha 1616750166 cs go - metro exodus - valorant
  9. LasePraten

Sorun ekran kartında olabilir mi ? en çok ondan şüpeleniyorum
  10. LasePraten

ryzen 5 3600 işlemci gigabayt b450 aorus elit anakart 32GB 3000 MHZ corsair ram xpg s40g 256 gb ssd xpg levante soğutucu msı gtx 1080 8 gb ekran kartı xpg invader kasa cooler master gx 650 watt 80+ bronz psu bilgisayarım oyunlarda anlık donma yapıyor sorununu bulamadım driverler felan güncel...
  11. LasePraten

Msı GTX 1080 gaming x termal pad değişimi

Msı GTX 1080 gaming x ekran kartı aldım içindeki termal macunun hiç değiştirmediklerini söylediler ve bende termal macun değiştirmek için kartın içini açtım fakat termal padlerin olmadığını fark ettim. ben şimdi Arctic mx-4 2019 edition termal macununu aldım termal pad olarak hangi marka ve...
  12. LasePraten

Bilgisayarımı dengeli yükseltmek istiyorum

Biriyle takas karşılığı gigabayt b450 aorus elit anakart + ryzen 5 3500x teklifi geldi yükseltmem mantıklı olur mu 1611575608 Soğutucu olarak sıvı soğutma almayı düşünüyorum
  13. LasePraten

Bilgisayarımı dengeli yükseltmek istiyorum

Merhaba şu an kulanmakta olduğum bilgisayarımı yükseltmek istiyorum Özellikleri i5 7400 Asus rog strix h270f anakart 32 GB 3200 MHz RAM corsair Sahppire Rx580 8 GB ekran kartı Toshiba tr200 240 GB ssd Xpg s40g 256 GB ssd toshiba 2 tb 7200 r Cooler master gx650 watt psu Gamemax frisby kasa...
Geri