İyi günler dostlar m2ssd alacağım ana kartım B460-APRO
bu attığım mantıklı geldi yazma okuma hızı olsun fiyatı olsun, ana kartımla uyumlu mu ve sizce mantıklımı?
Dostlar selam aklıma takılan bi soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.,
2020 ocak ayında SAPPHIRE RX580 8GB ekran kartı aldım şuanda bazı oyunları oynayabiliyorken oynayamıyorum ve kart 75derecede yük altında çalışırken artık 83 derecelere çıkıp aşırı fan çeviriyor kartı değiştirmek aklımdan...
Dostlar Selam Ekran kartımı değiştirmek istiyorum mevcut olarak kullandığım RX580 8GB var SAPPHIRE nin ilanlarda dolaşırken GTX1070 dikkatimi çekti 2. el tabii ki 580 den bıktım artık hem işlemcimin intel olmasından iyi performans vermiyor galiba hemde 80-81 derecelere çıkıyor kullağım gitti...
Sonuç olarak ne diyosunuz hocam ona göre satıcam kendi ramimi
https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-8gb-3200mhz-ddr4-ram-ax4u32008g16a-sr30-p-hbcv00000b1i9d
ram bu 2 tane almayı düşünüyorum
şuan sistemde farklı farklı 2 adet ram var ve mhz değerleri 2133mhz ram değişikliği yapmak istedim xpgnin d30 ramleri var ve 3200mhz benim anakartım 2933 mhz destekliyor bi sorun olurmu ve ana kartla uyuşmamazlık gibi bi durum olurmu
Hocam geçen gün ramin birisi bozuldu daha doğrusu fiziksel bir problem oldu haftaya alıcam kingston ram cl aynı mhz 2400 tek fark marka ve MHz
1617901940
Hocam piyasada olsa alıcam ama yok sadece marka ve mhz farklı CL değerleri aynı sıkıntı olurmu ?