Lastunbiased isimli üyenin son içerikleri

1. L

25.500 e bu sistemi almak mantıklı mı

yani mantıksız durmuyor şahsen hocam ama fiyat birrazcık fazla geldi
  2. L

SPOR VE GÜNDELİK İÇİN KULAKLIK

bütçe 5k demiş 1.2k lık bluetoothun bile lütuf sayıldığı bir kulaklık atıyorsun kanka
  3. L

🔥İndirim Lumberjack Sonne 5fx Bej Erkek Koşu Ayakkabısı 1.149TL

hocam memnun musunuz acaba bende almayı düşünüyorum da ne kadar götürür aşağı yukarı
  4. L

Yeni işlemci aldım ama çekirdek sayısı 3 gözüküyor

bios ayarlarını kontrol et ilgili bir sekme bulursun muhtemelen yada işlemcinde bi dalga dümen var
  5. L

Gpu için bu değerler nasıl?

kart alev alıcak olm benim 3070 60 üstü görmüyor 4k da
  6. L

Ekteki SSD alınır mı??

fiyata bağlıysan alınır dostum ama ne kaliteli bir ssd ne de depolaması yeterli sadece kısa vadede işimi görsün diyorsan al zaten birkaç aya patlasa bile çok kaybediceğin bir şey olmaz
  7. L

İPhone 13 darbe sonucu hasar oluşur mu

çıkana kadar veya çıkmadan önce yapabileceğin bir şey yok sonuçta çok takma kafaya yengenin gönlünü al
  8. L

🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X 128.999 TL

iyide kral yine malzeme kalitesi ne olacak ki 5090 alıyorum burda sonuçta
  9. L

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7 5700X darboğaz

kanka 3d de değil zaten ben 3070 le 5700x3d yi rahat kullanıyordum bir sorun olmaz bence tabi oyundan oyuna değişir de
  10. L

Bu anakart alinir mi

2k ya b450-A PRO MAX almıştım tamam bir önceki neslin chipseti ama hep çift pcı-e hemde 4 ram slotlu bir kart atx olması ve pasif soğutmasından bahsetmiyorum bile bide bi 500 600 daha koysan gigabyte ın felan gaming serisi atx kartları var yine sen bilirsin ama ben olsam almazdım
  11. L

Torrent aşırı yavaşladı

1000/1000 internetle bile 30mb indiriyorum dostum sadece sende olan bir şey değil sanırım veriyi aldığın depolama merkezinin yoğunluğu veya gelişmişliğiyle alakalı
  12. L

Yardım PCIE SIKINTI OLUŞTURUR MU?

anakartın pcıe 3.0 ise ekran kartını da 3.0 da kullanırsın mantıken bir sorun olmaz sadece pcı e 4.0 kullanamazsın
  13. L

3060 12gb ekran kartı iyi midir

Gayet iyi bir ikili, belki işlemcinizi Ryzen 5 5600 veya Ryzen 5 5600X e yükseltmek isteyebilirsiniz. Yanına da 3060 yerine 3070 veya nesil farkına daha çok önem veriyorsanız sıfır 4060 lara bakabilirsiniz. Birde 3060'ı alışveriş sitesinde gördüğünüzü söylediniz eğer sıfır bir üründen...
  14. L

Çözüldü✓ Mg51 klavye rgb renk değişimi yardım

FN + PrintScreen veya ScrollLock veya Pause deneyin, biri değiştirecektir. Ancak klavye rainbow olduğundan tuşlara özel atama yapılamaz.
  15. L

MSI MAG A550BN ASUS PRIME A620M-K uyumu

Aslında tam anlamıyla anakart ve psu uyumluluğu diye bir şey yok segmentleri dışında, paylaştığın iki üründe benzer seviyede diğer parçaların da uyumlu olduğu sürece gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ancak takacağın ekran kartına ve işlemcine bağlı olarak değişir bu sözlerimin geçerliliği...
Geri