fiyata bağlıysan alınır dostum ama ne kaliteli bir ssd ne de depolaması yeterli sadece kısa vadede işimi görsün diyorsan al zaten birkaç aya patlasa bile çok kaybediceğin bir şey olmaz
2k ya b450-A PRO MAX almıştım tamam bir önceki neslin chipseti ama hep çift pcı-e hemde 4 ram slotlu bir kart atx olması ve pasif soğutmasından bahsetmiyorum bile bide bi 500 600 daha koysan gigabyte ın felan gaming serisi atx kartları var yine sen bilirsin ama ben olsam almazdım
1000/1000 internetle bile 30mb indiriyorum dostum sadece sende olan bir şey değil sanırım veriyi aldığın depolama merkezinin yoğunluğu veya gelişmişliğiyle alakalı
Gayet iyi bir ikili, belki işlemcinizi Ryzen 5 5600 veya Ryzen 5 5600X e yükseltmek isteyebilirsiniz. Yanına da 3060 yerine 3070 veya nesil farkına daha çok önem veriyorsanız sıfır 4060 lara bakabilirsiniz. Birde 3060'ı alışveriş sitesinde gördüğünüzü söylediniz eğer sıfır bir üründen...
Aslında tam anlamıyla anakart ve psu uyumluluğu diye bir şey yok segmentleri dışında, paylaştığın iki
üründe benzer seviyede diğer parçaların da uyumlu olduğu sürece gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ancak takacağın ekran kartına ve işlemcine bağlı olarak değişir bu sözlerimin geçerliliği...