Teşekkürler daha cok valo cs lol 1080p oyunlar oynuyorum
1766005157
İade edebiliyormuyum bilen biri varmı acaba edebilrsem edeyim ama sanmıyorum vatandan aldım
oyun+yayın 60-65k civarı bütce ile toplanabilecek gercekten fiyatının hakkını veren bir sistem lazım önerilerinizi bekliyorum (tercihen beyaz :D) iyi forumlar.
https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/manticore-7a
Bütçem 65.000-70.000 TL. Daha çok 1080p yayın ve oyun için. Varsa başka sistemler, onlara da bakabiliriz.
İyi forumlar.
merhaba oyun-yayın olarak bir sistem toplamak istiyorum hayalimdeki sistem 5070li r7 7800x3d gibi ama bütce 60 65 civarı olursa cok iyi olur ekipmanda alıcagım sistem tercih olarak beyaz olursa gözüme hitap eder daha cok 1080p icin iyi forumlar.
Merhaba herkese iyi forumlar ben airpods pro almayı düşünüyorum ama 1. Nesil ile 2. Nesil arasında baya bir fark var normalde jbl kullanıyorum ama çalışırken bana zorluk çıkartıyor sadece şarkı dinlemek günlük hayat için alıcağım sizce hangisi alınır
Merhaba bu konu için açmıcaktım ama çok arada kaldım ben lacivert almak istiyodum ama izmirde nerdeyse büyük teknoloji marketlerinde hicbirinde ne lacivert ne başka renk stokları yok ve 1 hafta icinde gelceklerini soylediler internetten söylemek istemiyorum bir tane beyaz renk buldum alınır mı?...