lasxd isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yayın-oyun 65-70kya sistem

Merhaba yayın ve oyun için şuan alabileceğim 65-70k aradı sadece kasa istiyorum öneriniz varsa yazabilirsiniz iyi forumlar.
  2. L

Yeni sistem aldım sizce iyi mi?

Cevap bekliyorum
  3. L

Teşekkürler daha cok valo cs lol 1080p oyunlar oynuyorum 1766005157 İade edebiliyormuyum bilen biri varmı acaba edebilrsem edeyim ama sanmıyorum vatandan aldım
  4. L

Ekran kartı : gddr7 asus dual 5060 8 gb oc İşlemci: ryzen 5 7600x tray Anakart: MSI PRO B650M-E AMD B650 Ram: Crucial Pro 16x2 DDR5-6000 cl48 Ssd: Crucial 1TB E100 Serisi 2280 NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB / Yazma 4500MB) Sıvı soğutma: COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm Kasa ve psu ...
  5. L

Yayıncı+oyun pc toplama

oyun+yayın 60-65k civarı bütce ile toplanabilecek gercekten fiyatının hakkını veren bir sistem lazım önerilerinizi bekliyorum (tercihen beyaz :D) iyi forumlar.
  6. L

60-65k sistem toplama

merhaba 1080p oyun yayın icin bir pc toplamak istiyorum tercihen beyaz olursa hoş olur iyi forumlar.
  7. L

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

ssd ramede el atmak lazım
  8. L

hocam ana kartı arttırınca cok artıyo bence
  9. L

acılıyo hocam sizden kaynaklı olabilir
  10. L

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/manticore-7a Bütçem 65.000-70.000 TL. Daha çok 1080p yayın ve oyun için. Varsa başka sistemler, onlara da bakabiliriz. İyi forumlar.
  11. L

60-70 k max bütceli sistem

sistemler iyimiş aklımda sağolasın
  12. L

60-70 k max bütceli sistem

merhaba oyun-yayın olarak bir sistem toplamak istiyorum hayalimdeki sistem 5070li r7 7800x3d gibi ama bütce 60 65 civarı olursa cok iyi olur ekipmanda alıcagım sistem tercih olarak beyaz olursa gözüme hitap eder daha cok 1080p icin iyi forumlar.
  13. L

Airpods pro 1. Nesil vs 2. Nesil

Ne kadar olur bütcem cok yok
  14. L

Airpods pro 1. Nesil vs 2. Nesil

Merhaba herkese iyi forumlar ben airpods pro almayı düşünüyorum ama 1. Nesil ile 2. Nesil arasında baya bir fark var normalde jbl kullanıyorum ama çalışırken bana zorluk çıkartıyor sadece şarkı dinlemek günlük hayat için alıcağım sizce hangisi alınır
  15. L

İphone 16 hangi renk alınır?

Merhaba bu konu için açmıcaktım ama çok arada kaldım ben lacivert almak istiyodum ama izmirde nerdeyse büyük teknoloji marketlerinde hicbirinde ne lacivert ne başka renk stokları yok ve 1 hafta icinde gelceklerini soylediler internetten söylemek istemiyorum bir tane beyaz renk buldum alınır mı?...
Geri