Hocam peki dedikleri gibi kapalı kutu mudur kesin. Hile hurdası var mı bu işin?
1699816703
Hocam kayıt için çıkış giriş mi yapmak gerekiyor? Pasaport şart mı?
Arkadaşlar iPhone almayı düşünüyorum. Türkiyeden düz 15 modelini almak istiyordum. Bunun yerine telefonculardan kapalı kutu sıfır yurt dışı 14 pro max ya da 15 pro max alıp 20k daha ödeyip kendi adıma kaydettirip kullanmak mantıklı mı. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum satma gibi bir amacım...
Arkadaşlar eski bir xioami telefon kullanıyorum. iPhone almayı düşünüyordum fakat S23 de çok mantıklı duruyor. iPhone 13-14-15 arasında aşırı büyük farklar yok ve ekranı 60 Hz. Daha önce hiç iPhone kullanmadım. Uzun ömürlü bir telefon istediğim için iPhone düşüyordum ama S23 kafamı çok...
Eve fiber internet bağlandı. 24 saat içinde internet gelir dediler hala gelmedi. Arayüzden baktığımda bana gönderilen kullanıcı adı şifre girilmiş gözükmüyor. Müşteri hizmetleri modemi resetleyince otomatik olacağını söyledi denedim ama olmadı. Arayüzden kendim manuel kurulum denedim ama hala...
F5 tam oyuncu telefonu. Performansı pili üzmez. Ama kamera tarafında çok iyi olmadığını okudum birçok yerde. Çok oyun oynuyorsanız kamera da idare etsin diyorsanız f5 almanızı öneririm.
Bende çok etki ediyordu. Cod Warzoneda 88 dereceleri görüyordu. CPB kapatınca 75 i geçmiyordu. Kule tipine geçtim şimdi yükte 70 i geçmiyor. CPB etki etse de etmese de kule tipine geçince rahat edersin.