Hocam kolay kolay psu stutter yapmaz ama daha yenilerde stutter sorununu köküne kadar yaşadım psu kaynaklıydı mümkünse ssd ve psu yu değiştirip upgradelersen kafan bi 7-8 yıl daha rahat olur.
Beyler selam konu basit bir ara eski sistemini getir yenisini götür kampanyası vardı ama nerede olduğunu veya devam edip etmediğini bilmiyorum bide siz sistemime ne kadar değer biçerler?
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 5900X
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 3080 10GB (Palit Gaming Pro)
Anakart: MSI MPG...
hocam 16gb filtresi açık kalmış kapatınca da en ucuzdan sıralandığı için 8gb gördüm 2k kurgu yapıyorum her zaman ve 3 fanlı olduğu için fiyatlar yukarıda
1785023071
hocam kanıma girmeyin lütfen xd 5070ti'ı r9 5900x beslemesinde sorun yaşar mı?
Beyler konu basit ikinci elde 29k'ya Palit 5060TI 16GB buldum. Arkadaşlarımsa bana 1k fazla verip Sapphire Pure 9070XT 16GB ekran kartının linkini attılar ikinci elde. Sizce Video kurgu(Davinci Resolve,Adobe Premiere,Adobe AE) kullanan biri olarak ne almalıyım sabah almaya gidicem dönüşlerinizi...
Hocam selamlar uzun yıllardır ekran kartımı gerek takaslayarak gerek üstüne koyarak 3080'e kadar çıktım fakat şu anda bir karar vermem gerekiyor nvidia mı amd mi? Şimdi şöyle zaten ihtiyaca göre tercih etmem gerektiğinin farkındayım ve şu anki ekran kartımın ikinci el gerçek piyasası 13k-15k...
hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim geç dönmüş için kusuruma bakmayın enermax 1000w alıcam o zaman değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler iyi geceler