lawin isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim ANKARA ADİDAS NATA VEGA OUTLET MAĞAZASI 3AL2ÖDE + %10 ADİCLUB İNDİRİMİ

Teşekkürler yarın orda olacağım . Belki güzel ayakkabılar vardır veya kalır :)
  2. L

Öneri ATV almak mantıklımı alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar ATV almayı düşünüyorum hangi marka model bakmalıyım f/p olması ve daha sonra satmak istediğimde rahat satabileceğim şekilde önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler
  3. L

Steam çöktü mü ? bağlantı yok

evet steam çökmüş ...
  4. L

Yardım G29 ışık yanıp sönüyor, direksiyon çalışmıyor.

direksiyona bağladığımız kablo tam oturmamış power kablosu çevirip baktım tam oturttuktan sonra sorun çözüldü arkadaşlar.
  5. L

g29 fişe takınca kendini kalibre etmiyor ve çalışmıyor

Çözebildiniz mi?
  6. L

i3 12100F - Rtx 3060ti darboğaz yaparmı?

i3 12100F yerine r5 5600mü almalıyım testlerde 12100F daha fazla fps gösteriyor fakat darboğaz sıkıntısı yaşarmıyım?
  7. L

❌İndirim Bitti! Logitech G29 + Shifter 9499₺🔥🔥

Bende 2 haziranda sipariş verdim 34 gün olmasına rağmen gelmedi iade ettirmeye çalışıyorlar daha bugün ankara merkezine gittim ellerinde olmadıklarını söylediler güvenilir bir firma değil benim gibi olan insan sayısı oldukça fazla sıkıntılı bir firma almanızı tavsiye etmiyorum biraz fazla para...
  8. L

Renault Talisman 1.5Dci alınır mı?? satmak istesek zorlanırmıyım.

Talisman almak istiyorum 850-900 bin civarında güzel araba olduğunu biliyorum tavsiye edermisiniz satışda sıkıntı yaşarmıyım, tavsiye etmezseniz geçerli bi sebep söylermisiniz.
  9. L

TEKNOFAS SİPARİŞİ GÖNDERMEYİP İPTAL ETTİRME ÇABALARI

bilindik 2 yayıncının sponsoru ve forumda gönderildiğini gördüm dolandırıcı olduklarını sanmıyor ama yavaş işleyiş ve vurdumduymazlık hat safhada.
  10. L

https://www.teknofas.com/ Logitech g29 almıştım ve sadece benım başıma gelmemiş google yorumları da aynı şeyler.
  11. L

02.06.2023 de aldığım siparişimi 26.06.2023 olmasına rağmen göndermediler ve son tarihlerinin 20 gün olduklarını savunuyorlar müşteri hizmetlerini aradığımda saygısızca davranış ve ukala söylemlerle karşılaştım canlı destek hatları cevap vermiyor ve geçiştirmeye çalışıyor ürünü iptal etmek için...
  12. L

Yardım AMD ekran kartı mı Nvdia mı?

+1
  13. L

❌İndirim Bitti! SONY PlayStation 5 13.999₺

kaç gün sürdü kargolama süresi bende g29 siparişi verdim de.
Geri