LawinJR isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım İtopya Değişim için 1 haftadır geri dönüş yapmıyor

ben araştırdığım zaman bir çok kişi kırmızı çizgiler oluşuyor diye fotolar atmıştı
  2. L

Yardım İtopya Değişim için 1 haftadır geri dönüş yapmıyor

o şirketten bedava ekipman verseler almam müşteri hizmetlerinin üslupları berbat bir monitör aldım sitelerinde ne adam akıllı sipariş bilgisi vardı (sipariş kargo durumu görme-sipariş iptali vs. yoktu) ne fatura görüntüleme yeri ben siparişin kargoya verildiğini kendim müşteri hizmetlerini...
  3. L

North bayou F80 kurulum hakkında yardım

Arkadaşlar monitöre taktıklarım monitörün kendi kutusunda vardı daha sonra F80 den çıkan vidalar ve bu plastikleri takıcam ama attığım görseldeki plastikleri kullanmama gerek var mı ?
  4. L

Arabayla ceza yedim.

sen babana söyle yinede çok bi ceza yememişsin eğer saklarsan adam sana güvenip anahtarı bile koymaz ortada
  5. L

Arabayla ceza yedim.

cezayı ödeyince silinip kaybolmuyor haberin olsunda :d
  6. L

Türk Telekom'dan Sınırsız 5G Tarifesi 1550TL/AY

öyle ama instagram reklamını hemen geçiyorsun zaten hadi geçmeden izle yine reklamn boyutuna göre fazla internet yiyor SÖZDE müşteri hizmetlerini tarifen boyunca ulaşmaya derdini anlatmaya çalış zulüm ama tarife bitmesine 1 ay kala 50 kere ararlar sırf hattı kapattırma yeni tarife al diye :d
  7. L

Türk Telekom'dan Sınırsız 5G Tarifesi 1550TL/AY

sınırsız sosyal medya falan yalan 1 yıl faturalı sınırsız 70gb kullandım instagram yinede hayvan gibi internet yedi arayıp sorduğumda reklamlar sınırsıza dahil değil dediler günde 4-5 gb internet mi yer reklam ? sırf satmak için.
  8. L

Yardım Wraith'ten bir şey alınmaz mı ?

alabilirsin tabii ki ama bir ürünü youtubedan yazıp incelediğinde gerçek kullanıcı yorumu olduğundan emin olarak izle hocam Çoğu wraith in sponsor olduğu övmek için öven kişiler
  9. L

Üniversite ile askerlik erteleme

pek öylede olmaz kendinizi öyle şartlamayın hocam :d dahda askerlik 9 aya tekrar çıksın diye gündeme gelmişti meclistekilerde hem bedelli için devlete gelir kaynağı hemde devlete iş gücü olarak bakılıyor mecliste bu durum
  10. L

Üniversite ile askerlik erteleme

eğer 2 yıllığı öylesine okuyorsan okulu uzat kafan rahat etsin tanıdık bir çok kişi öyle yapmıştı.
  11. L

Logitech GPX Superlight 2 göçüklük sorunu

1 yıl oldu sayılır alalı sağ ve sol tuş kısmı biraz içe doğru göçükleşmiş zamanla olması normalde 1 yıl gibi bir sürede böyle olması garip geldi başına böyle bir olay gelen varmı ? Eğer garantiye yazsam yardımcı olunur mu veya yeni sağ sol parçasını bir yerden bulabilir miyim ?
  12. L

Amazon sipariş hakkında bilgi alma

Amazondan ürün alacağım kredi kartı ile ama cvc istemiyor bu genel olarak böyle mi ilk defa bir sitede bu durumu yaşıyorum ?
  13. L

Cs2 de gelişemiyorum.

dimi benimde 400 2
  14. L

Cs2 de gelişemiyorum.

Oyuna girmeden önce biraz atölye haritasında reflekslerini, kas hafızanı geliştir sonra oyun içi pozisyonlarını bi analiz et, karşıdan gelen her rakibe aynı yerden peek atıp sıkıp durma vur kaç gibi düşün, utilitylerini sana pozisyon sağlayabilecek şekilde kullanmayı dene eğer takım arkadaşların...
  15. L

2 yıllık üniversite için sadece TYT başvurusu yeter mi ?

2 yıllık sadece TYT puanı ile giriliyor biliyorum ama YKS ye başvuru yaparken TYT AYT birlikte seçilmesi şart mı ? zaten 1 üniversite mezunuyum belki uzaktan yazarım askerlik tecil uzasın diye kısacası sadece TYT başvurusu yapabilir miyim ?
Geri