LawinJR isimli üyenin son içerikleri

1. L

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Helal olsun kardeşim rahat ol arkanda değilim
  2. L

1k Civarına F/P Mousepad

tek fark edecek şey yüzeyi ve kalınlığı zımpara gibi bir üründe olabilir pürüssüze yakın bir yüzeyde kalınlıkta kişinin keyfine kalmış ama 5k ile 1k arasında aynı özellikte bir mousepadin farkı yoktur şansına denk gelirse 500 tl civarı bile iş görür
  3. L

Logitech G102 ve G402; Hangisi Kime Göre Daha İyi?

402 kullanıyorum fare ele çok güzel oturuyor kullanımı cok iyi lolde keyifli bir fare ama valo ve csde sensör farkı ve kablolu olması hoşuma çok gitmedi galiba superlight2 kullandığım için aradaki farkları rahat hissediyorum ama bu 502 kablosuz olanının sensörü güzel ise oda kullanılabilir aynı...
  4. L

Counter Strike 2 Vac Oynayış Şekliniz Düzensiz Banı

o oyunbozanlık banı VAC diye yazmaz asla
  5. L

Sizede Discordtan Herhangi Bildirim Geldi mi ?

DNS veya VPN kullanan kişiler haricinde hiç discordtan bildirim gelen oldu mu ? ben hiç bir şey kullanmadığım halde uzun zaman sonra ilk kez 2-3 tane bildirim geldi telefona gerek sunuculardan gerek arkadaş listemden
  6. L

Yazıklar Olsun ! Elveda Dünya Kupası

Öyle öyle. Haketmedikleri değerleri görüyor bizim futbolcular hoşlarına gidiyor ama kötü oynayıp eleştiri gelince nazlanıp tripleniyorlar 4 sene öncede bu şekil top oynuyorlardı 4 sene sonrada böyle top oynayacaklar takım olarak hiç bir şey katmayacaklar oynadıkları futbola
  7. L

Yazıklar Olsun ! Elveda Dünya Kupası

Öncelikle bizim millet futbolu bu kadar seviyor diye şu takımı gereğinden fazla yüceltmemeli bunlar daha vücut, taktik, oyun zekası yönünden eksikler şu turnuva boyu 1 tane gol şansı yaratacak yada adam eksiltmeye yarayacak pasları yok sağ sol geri pas yapmayı top oynamak zannediyorlar. diğer...
  8. L

Task Bar Hero Yüzünden Ban Yeniliyor Mu

Oyunu yapan firmanın steam üzerinde gözükebilen bir ban yetkisi varmış onlar ban atınca profilinde ban yazısı oluyormuş ama neye göre ban atıyorlar bilemem belki bot yazılımlarına belki scriptlere falandır bilemem Oyunu bende çok oynamak istiyorum ama ne olur ne olmaz uğraşmayayım diye...
  9. L

P.U.B.G Steam Başlanır mı ?

Valla hocam oyun alışınca güzel ses kasmaya başlayınca sarıyor ama takımlı oynarken takıma gelen insan seni çok yorabilir bi süre sonra takımlı oynamaktan tiksinebilirsin sebebi ya gerekli yerlerde info veren olmuyor yada alakasız sürekli konuşup senin vuracağın adamı bile vurmana engel...
  10. L

Mousepad Önerir Misiniz

hazır konu açılmışken 50x50 veya daha yüksek ebatlarda mousepad satan yer varsa linki bırakabilir misiniz ?
  11. L

Instagram mı Çöktü, Bu Hata Neden Gelir?

düzelir hocam birazdan çok geçe kalacagını sanmam
  12. L

Instagram mı Çöktü, Bu Hata Neden Gelir?

facebook çöktü
  13. L

🔥İndirim Steelseries Power Up Bundle Kulaklık Mouse Klavye Set(Nova1,Rival3,Apex3)4999 TL

Nova 1 e istenilen fiyat verdigi ses kalitesine göre çok yüksek haketmez bence
  14. L

Fc26 Steam 13.99 Usd(646 TL)

fc25 i 8 dolara aldıydım hey gidi günler
  15. L

Bu Mouse Nasıldır Alınır mı

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logitech-g-g402-hyperion-fury-4000-dpi-ultra-hizli-500-ips-oyuncu-mouse-siyah-1127173.html Madem kablolu eski tip arıyorsunuz bundan alabilirsiniz hem ele rahat oturur hem de fiyatı çok iyi bende kullanıyorum eski alışkanlıklardan dolayı rahat bir fare
Geri