LawinJR isimli üyenin son içerikleri

1. L

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

bu 750 de bi alt limit varmı yoksa 750 üzeri her üründe oluyor mu?
  2. L

Siparişlerim bölümünden 1 yıldız verip yorumda eklesek güzel olur gerçi onu da silerler ama
  3. L

Ben şuan ki fiyatına yakın ürün gösterdim farklarını anlayalım normaldeki fiyatı ile arasındaki farka değecek özellikler var mıdır nedir diye de arkadaşların bazıları hemen vazgeçmiş :d
  4. L

yani normaldeki fiyat farkına değecek bi özellik arıyorum ama tek kumandalı olmasıda değildir herhalde yada zaten 1500tl civarıdı stoklar azalmıştı o kadar yüksek fiyatların kalma sebebi de olabilir
  5. L

Hocam çok anlamam bu vantilatör güçlerinden ama https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-kumtel-ktf-258w-kule-tipi-fiyati,1950395797.html Bu üründen farkı var mıdır sizin attığınız 45w bu benim linkteki 50w yazıyor hemen hemen aynılar normalde sizin paylaştığınız 4-5k civarı olmasının farkı...
  6. L

Valorant Aim Geliştirme

Adam detaylı anlatım istemiş işine yarar yada yaramaz onun bileceği bir iş herkesin yoğurt yemesi farklıdır ben herhangi biri olarak yardımcı olmak istedim siz gibi sırf mesaj sayım artsın diye konuların altında zırvalamıyorum. 1780166146 ben 2020 de ilk kez valorantı denerekn jett reyna...
  7. L

Valorant Aim Geliştirme

Arkadaşın birisi açıklamış hocam kendimce yardımca olabilecek yöntemleri söyle açıklayayım o zaman 1- Oyunun aim mantığına alışmaya çalış. (cs ve valorant hissiyat olarak çok farklıdır) ve biraz vakit ayırarak en doğru hassasiyeti ayarla sürekli dene ve belli bir hassasiyette sabit kal 2-Gözüne...
  8. L

Valorant Aim Geliştirme

Raunt başladığında düşmanı haritadan takip et kaç kişi nereye gitmiş kim nereyi nasıl kesiyor. Takım arkadaşların nasıl dümdüz mü oynuyorlar yoksa düşünerek görev pay ediyorlar mı ona bak eğer dümdüz oynuyorlarsa senin onlardan farkın olmalı ekstra yapman lazım gerekirse 2-3 yeri kendin...
  9. L

Kanye West Konserinde İndirim!

Gezmek tozmak için her ay babasından para alan nevada kafe kızları
  10. L

Çözüldü✓ Vanguard Yüzünden Valorant Silinmeli mi ?

Aslında korkmanıza gerek yok vanguard gelişi güzel ban atmıyor kendi dosyaları üzerinden entegre edilmiş yazılım sistemlerini tarıyor ve bunları yapabilmek için çok fazla yere erişmesi gerekiyor normalde oyun içinde çalışan olaylar (örn : rakibin yeri) ram de tutuluyor ve bazı hile yapan kişiler...
  11. L

Şapkaya Yazı Yazdıran Bir Site Var mı ?

Arkadaşıma ve kendime istediğimiz modele istediğimiz yazıyı yazdırabileceğimiz bir web sitesi/insta sayfası falan var mı birde yazıları baştan savma olmasın isterim deneyen bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  12. L

Mithrain ile Fight /Pubg

Ghost olayı yoksa rahat ol mito her öldüğünde herkesi raporluyor konuşma olarakta her ölüme bir bahane bir sebep buluyor kendisi çok iyi bir oyuncu hepimizin illaki aklına güzel bir vuruşu gelir ama kendisinin (senin video harici olarak konuşuyorum) iyi bir vuruş yemeye tahammülü kalmamış adam...
  13. L

Monitör Kolu F80 Monitörüme Olmadı

2.38 deki vidalar
  14. L

Monitör Kolu F80 Monitörüme Olmadı

o monitörün kutusunda o boşluğu yükseltmek için vidalar olması lazım onları bul tak MAG256F kullanıyorum aynı tasarım seninki ile
  15. L

Faturasız hat mantıklı mı?

Hocam 100gblı paketi nasıl 225 e aldınız size özel mi sundular o paketi
Geri