LawinJR isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yeni Laptopun Ekran Parlaklığı Bir Garip

Büyük ihtimal öyle hocam bi çok kişide öyleymiş
  2. L

Yeni Laptopun Ekran Parlaklığı Bir Garip

yeni lenovo ideapad slim 3 laptop aldık ama parlaklığı bir garip sanki monitörün aşağı kısmından ışık vuruyor gibi göz yoran farklı bir ışık saçılımı var diğer monitör ve laptoplarda yoktu bu nasıl çözebilirim ?
  3. L

Steam Satın Alımı Beklemede

saat 5 i geçtı 2 iş günü mesai saatleri içinde düzelir yatar
  4. L

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

yurt dışı pro olan kaç para bilgisi olan var mı ?
  5. L

Gta 6 Umrumda Bile Değil

Türkçe cümlelerini daha kendin düzgün yazamıyon gelmiş Rockstar'a laf ediyon konu başlığını düşünürken kendini devrimci mi sandın a
  6. L

Gta 6 / 26 Dk'lık Fragman Geldi !

sızıntılarla aynı mı goruntuler yoksa sızıntılar boş mu çıktı?
  7. L

Yardım Pubg Mobile Bitti mi?

çok sağlam sponsorlar pubg mobile girince oyun gerçeklik ve sadelik düzeyinden renk cümbüşüne döndü ve birde rank sisteminin çok önemi kalmadı ilk pubg mobile zamanları 1.şahısta fatih olan kral ilan edilirdi
  8. L

Nikah Düğün İşlerinde Nasıl Para Kopartılır

geçen gün biri kapı açılmıyor diye 50k istemiş bi dene şansını :D
  9. L

Kpss Önlisans Çıkacak Konuları Nereden Bulabilirim ?

bende başta baktımda hocam kitap kalem olayı beni daha çok sarıyor zaten basit bilgileri sosyal medyadaki kpss sayfalarından görüyorum
  10. L

https://www.trendyol.com/anahtar-kitap/2026-kpss-nin-anahtari-hafiza-teknikleriyle-muzik-destekli-pratik-notlar-genel-kultur-tek-kitap-p-39643376?boutiqueId=61&merchantId=139788 bu kitabı kullanan var mı göze güzel geliyor akılda kalıcı bir anlatımı var gibi ? 1785876808 yakın yıllar yok gibi...
  11. L

Konuları en net düzgün nereden bulabilirim ve harici olarak PDF vs. de bulabileceğim bir yer var mı ?
  12. L

Kpss Önlisans ile Ortaöğretim Farkı Nedir ?

Kusura bakma şöyle düzelteyim KPSS önlisans puanı ile başvuru yapacağımız zaman önlisanstan mezun olduğumuz bölümün diploması hiç etki eder mi (Eğer başvurulacak yer ile mezun olunan bölüm tipleri benziyorsa) bi değeri olur mu yoksa tamamen bağımsız mı oluyorlar ?
  13. L

Diyelim ki önlisans bilgisayar ile ilgili bölümden mezun diploması olan biri kpss den aldığı puanla birlikte başvuracağı ilgili bölümlerde o diploma etki eder mi ?
  14. L

bu ikisi arasındaki fark nedir ? Hangisi daha mantıklı ? Önlisans mezunu ortaöğretime girebilir mi ?
Geri