Ben şuan ki fiyatına yakın ürün gösterdim farklarını anlayalım normaldeki fiyatı ile arasındaki farka değecek özellikler var mıdır nedir diye de arkadaşların bazıları hemen vazgeçmiş :d
yani normaldeki fiyat farkına değecek bi özellik arıyorum ama tek kumandalı olmasıda değildir herhalde yada zaten 1500tl civarıdı stoklar azalmıştı o kadar yüksek fiyatların kalma sebebi de olabilir
Hocam çok anlamam bu vantilatör güçlerinden ama
https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-kumtel-ktf-258w-kule-tipi-fiyati,1950395797.html
Bu üründen farkı var mıdır sizin attığınız 45w bu benim linkteki 50w yazıyor hemen hemen aynılar normalde sizin paylaştığınız 4-5k civarı olmasının farkı...
Adam detaylı anlatım istemiş işine yarar yada yaramaz onun bileceği bir iş herkesin yoğurt yemesi farklıdır ben herhangi biri olarak yardımcı olmak istedim siz gibi sırf mesaj sayım artsın diye konuların altında zırvalamıyorum.
1780166146
ben 2020 de ilk kez valorantı denerekn jett reyna...
Arkadaşın birisi açıklamış hocam kendimce yardımca olabilecek yöntemleri söyle açıklayayım o zaman
1- Oyunun aim mantığına alışmaya çalış. (cs ve valorant hissiyat olarak çok farklıdır) ve biraz vakit ayırarak en doğru hassasiyeti ayarla sürekli dene ve belli bir hassasiyette sabit kal
2-Gözüne...
Raunt başladığında düşmanı haritadan takip et kaç kişi nereye gitmiş kim nereyi nasıl kesiyor. Takım arkadaşların nasıl dümdüz mü oynuyorlar yoksa düşünerek görev pay ediyorlar mı ona bak eğer dümdüz oynuyorlarsa senin onlardan farkın olmalı ekstra yapman lazım gerekirse 2-3 yeri kendin...
Aslında korkmanıza gerek yok vanguard gelişi güzel ban atmıyor kendi dosyaları üzerinden entegre edilmiş yazılım sistemlerini tarıyor ve bunları yapabilmek için çok fazla yere erişmesi gerekiyor normalde oyun içinde çalışan olaylar (örn : rakibin yeri) ram de tutuluyor ve bazı hile yapan kişiler...
Arkadaşıma ve kendime istediğimiz modele istediğimiz yazıyı yazdırabileceğimiz bir web sitesi/insta sayfası falan var mı
birde yazıları baştan savma olmasın isterim deneyen bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Ghost olayı yoksa rahat ol mito her öldüğünde herkesi raporluyor konuşma olarakta her ölüme bir bahane bir sebep buluyor kendisi çok iyi bir oyuncu hepimizin illaki aklına güzel bir vuruşu gelir ama kendisinin (senin video harici olarak konuşuyorum) iyi bir vuruş yemeye tahammülü kalmamış adam...