lawy isimli üyenin son içerikleri

1. L

Kulakiçi Kablosuz Kulaklık Önerisi

2000 Tl ye kadar kablosuz Bluetooth kulaklık önerileriniz nelerdir?
  2. L

Anakart işlemci uyumu

Merhaba arkadaşlar, Foxconn h55m-s model anakartım var biraz eski bir model, bu anakartla uyumlu işlemci önerebilir misiniz çok anlamıyorum bu tarz teknik konulardan
  3. L

Anakart ekran kartı uyumu

Dostlar selamlar mevcut sistemimde nvidia gt420 ekran kartı var gtx750 ti gddr5 almayı düşünüyorum anakartla (foxconn h55m-s) herhangi bir uyumsuzluk vs yaşar mıyım ayrıca işlemcim de intel i5 760 2.8 ghz darboğaz gibi bir sorun yaşar mıyım bu tarz teknik konulardan pek anlamıyorum yardımcı...
  4. L

Bilgisayar Açılmıyor Yardım

Başka bir hdmi veya vga kablosu varsa onunla dener misiniz
  5. L

Bilgisayar Açılmıyor Yardım

Ekran kartını onboard yapıp dener misiniz eğer görüntü gelirse muhtemelen ekran kartında sorun vardır
  6. L

Pc açılıyor monitöre görüntü gelmiyor

Power değiştirdikten sonra ya da servisten geldikten sonra sonuç alırsanız buraya da yazar mısınız
  7. L

Pc açılıyor ekrana görüntü gelmiyor

çözebildiniz mi problemi bende de benzer bir sorun var
  8. L

maalesef başka powerla deneyemiyorum ama büyük ihtimalle benimki de power dan onun haricinde zaten denemediğim şey kalmadı birde ram slotlarının bozuk olabileceğinden şüpheleniyorum ama bunlar bozuk olsa hiç görüntü alamazdım sanırım 2 haftadır böyle pc bilgisayarcı yolu gözüktü sanırım
  9. L

hiç görüntü alamasam bende anakarttan ya da ekran kartından olduğunu düşünebilirdim ama dediğim gibi zaman zaman görüntü alıyorum hatta cuma günü kullandım pc yi ama dün ve bugün kullanamadım güç kaynağını 3-4 ay önce almıştım ikinci el ucuz birşeydi o şüphelerimi arttıyor
  10. L

zaman zaman görüntü geliyor muydu sende yoksa hiç mi görüntü gelmiyordu
  11. L

Merhaba dostlar pc açma düğmesine bastığım zaman kasa açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor ancak şöyle bir sorun var bu her zaman olmuyor örneğin pc yi birkaç gün kullanmadığım zaman görüntü geliyor ama o gün kullanıp ertesi gün açmaya çalıştığım zaman görüntü ya hiç gelmiyor ya da gelse bile...
Geri