Laxen isimli üyenin son içerikleri

1. L

Fivem %99 GPU kullanımı.

Sadece Fivem
  2. L

Fivem %99 GPU kullanımı.

Kalabalıkta değil ki, 12 kişi felan vardı.
  3. L

Fivem %99 GPU kullanımı.

Hayır her sunucuda böyle oluyor, sistemim yeterli olmayabilir mi?
  4. L

Fivem %99 GPU kullanımı.

Yazdığım gibi 50 Derece civarında geziyor
  5. L

Fivem %99 GPU kullanımı.

Ekran kartı: Asus Rog Strix 1650S İşlemci: Ryzen 5 3500x Ram: Geil 8gb 3000 Mhz Arkadaşlar anlamadığım bir şekilde GPU kullanımım %99'da sabit ve çok fazla drop yiyorum, yani oyunda %99 olması normaldir belki ama server listelerine bakarkende %99 da var mıdır bir çözümü felan. Ekran kartı 50...
  6. L

Gta 5 oynarken bir anda hata vermeden kapanıyor.

Tamamdır teşekkürler, ben yinede bir kaç cevap daha bekleyeyim.
  7. L

Evet rastgele zamanlarda atıyor, bazen 10 dakika oynuyorum atıyor bazen 4-5 Saat oynuyorum hiç atmıyor.
  8. L

Online'da da oluyor single'da da bilmiyorum niye şimdi tekrardan silip yüklüyorum teşekkürler.
  9. L

Gta 5'i yükledim bir süre oynadım, sonrasında bir süre oynadıktan sonra oyundan atmaya başladı. Kendi kendine kapanıyor fakat herhangi bir hata kodu vermiyor. Ekran kartı: Asus Rog Strix 1650S İşlemci: Amd Ryzen 5 3500x Anakart: Asus Prime B450M-K II Ram: GeIL 8Gb Evo Spear AMD Edition 3000mhz...
  10. L

GameBooster G918 Fire Storm Klavye alınır mı?

AOC'u düşünüyorum ama gamebooster çok ilgimi çekti.
  11. L

Banggood'dan hiç alışveriş yapmadım ve beklemek istemiyorum yine de sağ olun.
  12. L

Arkadaşlar klavyeyi daha önce hiç duymadım itopya'da ve sinerjide karşıma çıktı internet üzerinde hiç incelemesine denk gelmedim klavyeden anlayan arkadaşlar rica etsem bir bakabilir misiniz? birde Maks 500 TL Red Switch Klavye önerisi yapabilir misiniz? GameBooster
  13. L

Aldığım Ryzen 5 3500X + GTX 1650 SUPER sistem iyi midir?

Halledeceğim teşekkürler.
  14. L

Hocam marka takıntım var fazla bilmediğim markaya güvenemiyorum böyle iyi sistem sağ olun yinede.
  15. L

1 ay önce alacaktım farklı bir sistem bundan çok daha yüksek performansa sahip daha ucuzdu, piyasa çok kötü bekleyeyim dedim sonuç belli artık beklemek istemediğimden dolayı aldım direk :D
Geri