layk0n isimli üyenin son içerikleri

1. L

Steelseries Arctis 7+ alınır mı?

hocam nova 5 iyi midir mikrofonu olsun ses vermesi olsun
  2. L

hocam önerebileceğiniz bir kulaklık var mı peki fiyat sınırım yok ses güzel versin mikrofonu güzel olsun o bana yeterli
  3. L

Herkese iyi günler arkadaşlar, ben kendime kulaklık bakıyorum da Steelseries arctis 7+ sizce nasıl iyi ses veriyor mu mikrofon kalitesi nasıl ben test videolarını izledim mikrofonundan arkadan çok hafif bi dip ses geliyor fakat benim şuan ki Corsair Void Elite Wireless kulaklığımın testlerinde...
  4. L

Roblox Premium Üyeliği

Peki hocam 5 dolardan satın aldım diyelim 196 liraya denk geliyor dolar artsa bile ben her ay aynı fiyatı mı ödeyeceğim çünkü bir arkadaşım yıllardır aynı fiyatı ödüyor play storedan
  5. L

Roblox Premium Üyeliği

Merhaba arkadaşlar, ben Roblox'ta premium alacaktım fakat telefonumdan sildiğim için hiçbir türlü oyunu telefonuma yükleyemiyorum. Bir yöntem ile yükledim ancak oyun içi satın alımı yapamıyorum, hata oluştu diyor. Şimdi benim sorum şu: Bilgisayardan premium alsam sürekli aynı fiyatı mı öderim...
  6. L

Kablonet geceleri internet kesilmesi

Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 1 yıldır kablonet kullanıcısıyım. şu 9 aydır internetimde hiç bir şey yoktu ama 2024 e girdiğimizden beri internetimde hep bir kopmalar ping çıkma sorunları yaşıyorum. Her gece 15 20 dakika aralıklı internetim en az 10 defa kesiliyor. Ayrıca her oyunda pingim çok...
  7. L

Kasanın üst fanlarını çıkartıp sıvı soğutucu takarsam kasa ısınır mı ?

teşekkür ederim hocam yardımınız için. teşekkür ederim yardımınız için.
  8. L

hocam şimdi kasayı ben hazır sistem aldım kasanın kendisinde üstten fanı vardı çıkartıp soğutucu taksam bi sorun olmaz değil mi
  9. L

Arkadaşlar merhaba, ben yeni bir işlemci aldım ve işlemcimi soğutmak için sıvı soğutucuya ihtiyacım var ve kasamda 6 tane fan var 3 tanesi kasanın ön kısmında, 2 tanesi üst kısımda, 1 tanesi ise egzoz fanına takılı. Peki bir şey merak ediyorum, kasanın üst kısmındaki 2 fanı çıkartıp onun yerine...
Geri