Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda genellikle oyunlarda olduğum zaman gözüm kasaya çarpıyor ve bazen ekran kartının üzerinde kırmızı bir ışığın yanıp söndüğünü görüyorum. Biraz araştırmaya çalıştım ama PSU nun yeteri kadar besleyemediği yazıyordu. Benim Psu'm 1200 watt platinum bir psu...
Ben de bu konu üstünde düşündüm ve dediğin gibi pazar canlanacak içten birleştirmelerinden dolayı pazardaki it sayısı azalacaktır. Nihayetinde uzun süreli bir bekletme olur gibi alınsa da. YTD 😂
1761246179
Artar ama çok da değil 50 sentlik kasa maximum 1.50-2 dolar falan olur diye düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar. Mâlum dün cs2 de bir güncelleme yayınlandı ve artık5 kırmızı skin birleştirince bıçak veya eldiven alabiliyoruz. Pazarda kaos hakim. Bu durumlar düzeldiğinde kasa fiyatları sizce nasıl etkilenir?
Buildcores sitesinden istediğin sistemi toplayıp uyumluluğunu kontrol edebilirsin dostum. Veya ben de yakin zamanda seninkine benzer bir sistem topladım. Profilimden bakabilirsin, bileşenleri oraya yazdım aklına yatanı araştırır alırsın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. 😁
Teşekkürler. Ortalama 350k civarı tuttu. Bileşenleri farklı zamanlarda kampanyalardan falan aldım. Tek tek ve kendim seçtim.
1760912516
Hocam oc falan olmadan aldığım gibi kullanıyorum ekran kartını ve cyberpunk da bütün nvidia özellikleri kapalıylen 180 fps alıyorum bilgine.
Dlss açmadan denemedim maalesef onu da deneyip unutmazsam dönüş yaparım. Lol de bu monitör ile maximum ayarlarda sanırım 600 700 fps alıyordum. Valorant ise 1000 i geçiyor.
Aynı tabletin normal versiyonuna sahibim. Pappermate sevmesiğim için normal aldım. Alacak olan arkadaş da buna dikkat etsin diye yazdım. Attığın sayfanın altında normal versiyon da var oradan istediğini seçebilir. Onun için yazdım.
Ahhahaa sorma ya ben de ayni duygular içerisindeyim. Ayrı olarak şuan cyberpunk oynuyorum, lol ü daha çok arkadaşlarım beraber oyun oynamak istediklerinde oynuyoruz. Cyberpunk dan sonra ghost of tsushima ve rdr2 gibi oyunları oynama düşüncem var merak etme sistemi sonuna kadar kullanacağım 😂😂😂
Hocam güzel olması doğru ama kasaya buladar para vermek bence anlamsız ben de yeni sistem toplamış biri olarak kendi kasamı 6699 tl ye aldım. Sen de bu tarz bir şey alıp kalan parayı bileşenlere ekleyerek yükzeltmeyi düşünebilirsin bence.