Lazy isimli üyenin son içerikleri

1. L

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

yok o mantıklı değil zaten. öyle bi beklentim de yok :D. iade veya iptalde sorun yaşayan olur veya bir iki üstüne bişe koyup satmak isteyen olur o fiyatı da düşünürüm yani.
  2. L

ne gibi yardımcı olabilirsiniz?
  3. L

:D taksit için peşimde koşmasına gerek yok bunun için bi sistem var. ilana koyuyorsun param güvende seçeneğine tıklıyorsun. normal nasıl 6 taksitle aldıysan aynı şekilde o kişi de senden 6 taksitle alıyor. para alıcıdan çoktan çıkıyor, komisyon olan site parayı sana ay ay aktarıyor.
  4. L

18 civarına bence inerler ama 16 zannetmiyorum. 1789764897
  5. L

hocam 6 taksitle mi aldınız?
  6. L

ben alamadım eğer aynı fiyattan stok açılıyorsa iptal edersen valla sevinirim
  7. L

biri iptal etse aynı fiyattan tekrar stok açılıyor mu?
  8. L

🔥İndirim Tebilon & Unlost & Trendyol Aralık ayı Hazır Sistemler 🔥

kesinlikle katılıyorum abi.
  9. L

Unlost yeni F/P Sistemler alınır mı?

tamamdır bu seçeneği de aklımda bulundurucam teşekkür ederim.
  10. L

o parçaların 5-6 taksitle satıldığı herhangi bir site var mı önerdiğiniz? cpu vs.
  11. L

2.elle alakalı herhangi bir önyargım yok dedikleriniz de gayet mantıklı ama zaten sıkıntı bunları peşin veremiyor oluşum. en az 5-6 taksitle bir sistem çekmem gerekiyor.
  12. L

abdullah abinin tanıttığı rampage crimson 300hz monitörünü alıcam bütçe şuan ona yetiyor. 7800x3d taraftarıyım zaten ama 9070xt ile kombosunu 6+ taksitle iyi bi fiyata alabilsem zaten hiç bunları konuşmaya gerek bile yok
  13. L

1080p ultrada kullanıcam hikaye oyunlarını. onun dışında rekabetçi oyunlarda da 300+fps almak istiyorum rust pubg cs vs. 1757804413 ayrıca çok bir 2k takıntım vs yok. daha çok yüksek fps alma ve akıcı oynama taraftarıyım.
  14. L

dediğim gibi bileşenler markalarıyla beraber toplandığında akakçede 69k ama dediğiniz gibi bir sistem çekince zaten aynısı ufak tefek değişikliklerle o rakama denk geliyor.
  15. L

tamamdır bunu da aklımda bulundurucam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Geri