yok o mantıklı değil zaten. öyle bi beklentim de yok :D. iade veya iptalde sorun yaşayan olur veya bir iki üstüne bişe koyup satmak isteyen olur o fiyatı da düşünürüm yani.
:D taksit için peşimde koşmasına gerek yok bunun için bi sistem var. ilana koyuyorsun param güvende seçeneğine tıklıyorsun. normal nasıl 6 taksitle aldıysan aynı şekilde o kişi de senden 6 taksitle alıyor. para alıcıdan çoktan çıkıyor, komisyon olan site parayı sana ay ay aktarıyor.
2.elle alakalı herhangi bir önyargım yok dedikleriniz de gayet mantıklı ama zaten sıkıntı bunları peşin veremiyor oluşum. en az 5-6 taksitle bir sistem çekmem gerekiyor.
abdullah abinin tanıttığı rampage crimson 300hz monitörünü alıcam bütçe şuan ona yetiyor. 7800x3d taraftarıyım zaten ama 9070xt ile kombosunu 6+ taksitle iyi bi fiyata alabilsem zaten hiç bunları konuşmaya gerek bile yok
1080p ultrada kullanıcam hikaye oyunlarını. onun dışında rekabetçi oyunlarda da 300+fps almak istiyorum rust pubg cs vs.
1757804413
ayrıca çok bir 2k takıntım vs yok. daha çok yüksek fps alma ve akıcı oynama taraftarıyım.
dediğim gibi bileşenler markalarıyla beraber toplandığında akakçede 69k ama dediğiniz gibi bir sistem çekince zaten aynısı ufak tefek değişikliklerle o rakama denk geliyor.