Umarım stoklar gelir güzel kampanya indirim ws TAksit bile kafi beni teşvik etmeye :) Kartsızlıkdan kafayı yemek üzereyim. Peki hocam bu imzamdaki ramleri...
Tek kişilik oyunlarda 30 fps üstü bana yeterli geliyor. O yüzden 4K için bu kart yeterli. 5080 fiyatları fazla arttı. Aradaki fark 10bin liranın üstündeyse...
Anakart isimlerine bir şey yapsınlar ya bu ne b850 yok b650 yap baba A B C S sonra revizyona göre rev1 2 falan bende ekran kartı sandım başta onlara da ayar...
Rops sorunu asus kartlarda yok diye biliyorum eğer alırsanız o şekilde almanızı tavsiye ederim veya yeni posta üretimle gelecek kartlarda sorun olacağını...
Evet bende saldım bu aralar amd zaten almam. Yurt dışı olarak kuzenlere hollanda almanya baktırdım oralar da stok sorunu var. Komple moralim bozuldu saldım...
Abdullah beyin bugünkü videosundan sonra 5000 serisinden biraz vazgeçtim gibi bazı konularda haklı buluyorum normalde hem render hemde oyun amaçlı 5080...
Mevcut anakart gayet yeterliyken maceraya girmek yerine,
Anakart'tan daha fazla performans katkısı olacak parçaları güncellemek, daha mantıklı gibi.
İlla...
Aklım carbonda inmedi şansıma. Evet beyaz sistem sevmiyorum aslında. Ama fiyatlar aynı tek fark vatan tek çekim yapıyor. Asus amazondan taksitle aldım...