Ben TR de 10 yıl garantiye güvenmiyorum firmalar çok dümenci :D Amazon u hariç tutuyorum :)
1740667810
Bu seriyi hangi firma üretiyordu hocam cwt mi FSp mi
Sizin verdiğiniz linklerdeki ürünlerden Asus SFX form. Sanırım buna dikkat etmediniz ve diğer arkadaşlarında gözünden kaçmış olacak. Sfx form boyut olarak...
Hiçbir şey yok şuan, dileğim bu şekilde devam etmesi. Hiçbir ses gelmiyor ne ekran kartından ne PC DEN
Lian-Li ye para yedirmeyin hocam. İşin sonunda bu...
benim çok fazla işimi görüyor senin psuda canavar ztn bende saatlerce oyun oynadım hiç artmadı ses psuyu teste sokmuştum ilk aldığımda o zaman bile ses...
Belki sitedeki yeni güncelidir. Senin alacağın eski sürümdür olabilir. güç beslemesiyle alakalı durumlar teknolojiler fazla bende bilmiyorum ama ha atx 3.0...
Evet ben fan acık kullanıyorum sessiz ve 12v 5v değerlerini stabil 3 4 saat test etmeme rağmen vermeye devam ediyor. Gayet güzel ürün. Thermaltake de...
fsp hydro gpro var gram sesi yok psunun birde sessiz mod tuşu var hiç koymalarına gerek yokmuş çünkü en ufak ses yapmıyor psu bu psu olsa olsa 4 5k rog tan...
Hm anladım asus rog olduğu için heralde iyidir diye düşünüyorum bi ara bir yerden bakmıştım A segmenti miydi A+ mıydı neydi bu asus olan. Normal ATX değilde...