LaZz61 isimli üyenin son içerikleri

1. LaZz61

BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

Adamlar ücret iadesi dayattılar kafasına göre model gönderdiler gamingentr düşüncelerini umursamıyor işine geleni yapıyor direk.
  2. LaZz61

Hocam bölgeden bölgeye değişen bir durum thh sürecinden kararından uzun bir süreç oluyor genelde ama bu gamingentr ile uzlaşılmaz bana da sadece ücret iadesi dayatmıştılar yıllar önce lanet bir firma . Ama 4070 muadili bence 5070 güzel olur 4070ti superi sıfır verebilme şansları da yok. Thh...
  3. LaZz61

Klasik gamingentr thh harici şansın yok yada boyun eğeceksin ikinci el yada ücret iadesi dayatır geçerler.
  4. LaZz61

Tekteker Yaparken Elde Nasır Problemi?

Nazik eller
  5. LaZz61

4. Nesil 4K Oled Bi Monitör Önerisi İstiyorum!

https://www.amazon.com.tr/MSI-MAG-272QPW-QD-OLED-X28/dp/B0FJR8V3LV/ref=sr_1_5?dib=eyJ2IjoiMSJ9.ViBy62pUH5HWwKlJ-1mJcBQF3zVQxQokLAK3hWam_lFxTH5KOwQoEfSJWrdEyYagMnR-V-eUtnt93GEHQ0Fr0SC8YPpo3fARfsYk_GZE4_kYc99fxvGgfWscf5xHsv_5IP2auohmH04TI8hrNr3nEdHe8eew286izAayBDUIpcw.ty6jVvZ0yVH7G7SR3aVAITtg_Xs_nW...
  6. LaZz61

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://www.amazon.com.tr/MSI-MAG-272QPW-QD-OLED-X28/dp/B0FJR8V3LV/ref=sr_1_5?dib=eyJ2IjoiMSJ9.ViBy62pUH5HWwKlJ-1mJcB
  7. LaZz61

Her el değiştirmede değersizleşiyor bir nevi. Ekran kartında başıma gelmişti adam cizmiş statik poşet içeriği yok yamyamların elinde gezmiş. Bunları iade alırken kontrol etmeden iade almaları çok yanlış iyi niyetli ürün kovalayan insanlarda böyleleri yüzünden iade etmek zorunda kalıyor ve vijdan...
  8. LaZz61

❌İndirim Bitti! Gigabyte Aorus Master Ice RTX5090 🔥167.139₺

Al-satçı yada zengin lavuk itemleri bunlar kardeşim heveslenmedim bile :D
  9. LaZz61

Frame Generation 6X Mükemmel Çalışıyor!

o sırada her şey otoda kullanan ben :ASDa
  10. LaZz61

Amazon 1 yıl dese de devamı gelir bence. Benim ramlerimin soğutucuları kopmuştu 3. yılı olmasına rağmen germany satıcısından dolayı direk iade oluşturmuştular. Yurt dışı olmasa değişim tamir seçenekleri sunulacaktı.
  11. LaZz61

Yurtiçi kargo İhtirazi kayıt belgesi?

Genelde soruyor elektronik ürün dedin mi tmm ne koruma olursa olsun o kağıdı imzalatıyor göndermiyor başka türlü.
  12. LaZz61

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

Bu arada 5g değilde 4.5 e çekince hız daha da düşüyor. Sanırım bende 4.5 yerine 5 yazıp geçmişler :D
  13. LaZz61

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

Deminden şimdiye geldik türkcell :D
  14. LaZz61

Yeni sistem ho mu go mu

Hazır sistemleri kovala sonradan up et dönemi bence şuanda. Aldıysan hayırlı olsun.
  15. LaZz61

🔥İndirim PNY Geforce RTX5080 Ekran Kartı 🔥69.612₺

Yapacakları başlığı koydukları ürünü tüm tuşlara basmışlar rog strix yazıp prime diyip tuf 5070 görünce şoke oldum.
Geri