LaZz61 isimli üyenin son içerikleri

1. LaZz61

MSI 5070 Vanguard masaüstünde coil whine (Servispoint deneyimi)

Bu cw olayı zamanla kayboluyor bu 2. üründe başıma geldi Önceki pny epic 4070ti ilk zamanlar olan yogun cw zamanla azaldı ve duyulmayacak seviyeye geldi. Şimdi de asus prime 5070ti aldık arkadaşa alalı 2 ay olmuştur ilk taktığım zamanki cw şuanda kulağımı kasaya dayayınca ortaya çıkıyor...
  2. LaZz61

Arabaya lastik tavsiyesi

Memnun kalırsın diyeceğim ama şöyle bir durum var. Önceki seri 2021 aldığım lastikler i sorunsuz kullandım cok memnun kaldım çukur dağ bayır yayla yolları kışın karda bile hoşuma gittiler. Ama sanırım son dönem tüm firmalar böyle eski kaliteleri yok yeni seri 4 mevsim aynı lastiklerden aldım...
  3. LaZz61

Arabaya lastik tavsiyesi

Stabilize yollarda köy dağ bayır goodyear 4 mevsim kullanıyorum memnun kaldım yani orta seviye. Diğer lastikler konforlu ama az yumuşak oldumu bitiyor hemen çok çabuk hasar alıyorlar.
  4. LaZz61

Sizce bu kaç para eder

BEn sata ssd mi dedim ona ? bozulan çok sata gördüm dedim. Buradan çıkarman gereken sağlığına güvenme demek istedim
  5. LaZz61

Sizce bu kaç para eder

Ssd sağlık durumuna güvenim 0 %99 sata ssd cok gördüm bozulan
  6. LaZz61

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Güvenmekden başka çaren yok. Ben diablo4 ü satmıştım ordan biliyorum. Ben kodu parayı almadan kırmadım adam atmak zorunda kaldı dolandırılmaya çok müsait bir durum. Alıcının iyi seçmesi gerekiyor alacağı şahsı.
  7. LaZz61

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Satanlar zaten gidip alıcıyla birlikte hesabına ekliyor 5070 üstü bir kartı olduğu için.
  8. LaZz61

Çözüldü✓ Amazondan işlemci alacağım GARANTİ VAR MI?

Dfs bilgisayar olarak düşünüp öyle alın garanti işlemleri onlarla sağlanacaktır.
  9. LaZz61

Ailesinde %90 Engelli Raporuyla Araç Alan Var Mı?

Ben alamadım amcam ortak oluyor diye :) Araç seçeneklerini baya azalttılar ama yerlilik şartı ile :( en son 10 yıl muhabbeti 5 yıla düşmüştü geri.
  10. LaZz61

Yeni Ekran Kartı Yatırımı / 4060 Ti → 5070 Ti

5070ti güzel gider bu sisteme. 5080 de olabilir ama ikinci elde kaldı mı bilmiyorum bu fiyatlara.
  11. LaZz61

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alev alev yanıyor ama furmark testinde oyunlarda bence iyi sıcaklıkları. Cw konusu ap ayrı npc görünce konuşan bi cw si vardı kartın.
  12. LaZz61

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DVGVZZYY/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A215JX4S9CANSO&th=1 47k
  13. LaZz61

ASUS Prime RTX 5070 Ti OC vs Sapphire Nitro + RX 9070XT

5070ti kardeşim
  14. LaZz61

Evet dostum paylaştıkdan 10 dk sonra bitirdiler.
Geri