Ben xmp 7200 7000 mhz listede olmayan ramleri kullandım hiç sorun yaşamadım mavi ekran vs Şuanda expo ram kullanıyorum gene bir sorun yaşamıyorum benim ramler de yok listede mesela . İkinci el iade ile uğraşma deneyimleyin sorun yaşarsanız satıp expoya geçersiniz ama o anakart listesini pek...
Her ram test edilmiyor o listeye güvenme o kadar.
Kullanırsın 6000 mhz xmp açarak .
Amd için expo önemli diyorlar bende pek anlamıyorum o işten. Daha stabil oluyormuş
İade edip tekrar expo almak içinizi rahatlacaksa değerlendirin içinizde kalmasın
Bende 2 adet var. Deepcool markasına mail çekmiştim göndermiştiler yurt dışı yasaklarından önce. Anakart sorunluymuş riser a bağladık arızalı diye öyle yedek oldu elimde. Durmasının bir anlamı yok belki de ikisini de elden çıkarıp 5.0 kablo alırım
Yok çıkarıp radyatör takıldkdan sonra geri takabiliyorsun egzoz fanını ama gördüğüm kadarıyla vida degil de lastik tutamaçlarla takıyorlardı egzoz fanını.
Namık kemal gskill serisinin coğu rami aynı ya dümen şekil şukul sadece. 7k dan almıştım 64 gb yapmadığıma çok pişman oldum kim bilebilir bellek krizi gelecek :D görsel şölen sunuyorlar kasada 4 lü olsa sorun yaşardım belki ama tam olurdu
Bellekler beyaz sisteme de siyaha da çok güzel gidiyor. Kutusundan tut bellek eline alıp görünce anlıyorsun neden premium olduğunu. Tabi satmaya kalkınca kim alır bilmiyorum elitlik kovalayan harici. Genelde fp ürün peşinde bizim millet. ikinci elde bol ram olmalı bu aralar vatanı patlatıp satan...
Kartta sorun yok o zaman acaba driver sil kur vs fark yaratırmı cidden düşük sıcaklığı kart kullanımı 99 diyor ama mhz de okey ilginç. Başka oyunlarda denediniz mi