iyi akşamlar dostlar AM5 sistem topluyorum 4k yüksek ayarlarda oyun oynayacağım (2k mini led veya oled de tercih edebilirim) 32gb ram almayı planlıyorum...
20k olan monitör değil mi ben de onu almayı düşünüyorum oled olmasa bile oled e en yakın panel olan mini led var ama va olduğu için ghosting endişem var 😅
Hocam oled işi iptal direkt yanma sorunu paneli dinlenme moduna alma gibi durumları var kullanım deneyimimi çok etkileyecek faktörler bunlar bakım istiyor...
Aynı monitöre sahibim kasım ayı gibi aldım. Başlığı görünce önermek için konuya girdim ama stok kalmamış. Tekrar benzer fiyattan stoğa girerse hiç düşünme...
Kaça aldınız hocam stoğa yüksek fiyattan girerse almıyım
1735239738
Bir kısım görüntü çok keskin oluyor diyor ki öyledir zaten piksel yoğunluğu fazla çünkü...
20 lere çıkmak pek istemiyorum hocam 17 bile monitör için fazla aslında bana sorarsan ama hamama giren terler dedikleri bu olsa gerek 😅 sistemin verdiği...
İyi akşamlar dostlar 4K oyunculuk için monitör bakınıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe de kalite farkına değiyor ise oynamalar olabilir
Tavsiyeleriniz...
O değilde güvenilir dediğin adama git bakayım yüzüne bakıyor mu senin şimdi😅 satış sonrası yardımcı oluyor mu bakalım iade istiyorum falan deyince
Yalnız...