Merhaba dostlar ryzen 7 9700x almıştım fakat 13.200 civarı bir ücrete gelmişti fiyatların düştüğünü görünce ve amd den gelen 9800x3d açıklamasından dolayı...
@callousness h.o. sevindim adına sahibinden almayarak doğrusunu yaptın switch farklı bir kere kutu hadi neyse deneyimi etkilemez ama switch için verdiğini...
Türk telekom yazdımya hocam tek iss comnet cümlenize istinaden
1736086788
muhtemelen TT altyapısı kullandığı için bizim burda superonline ya da türknetin...
Hocam o iş öyle olmuyor işte parasını ödediğim hizmeti tam verimlilikte kullanmak isterim yani 900 lira falan veriyom bu internete ama steam denen meret...
yere düşünce kırılmaması bozulmaması bir kalite ölçütü mü? o zaman ben senin kafana easysmx x20 fırlatıyım kafan kırılır ve gamepad kırılmazsa S tier...
10 sene önce çünkü 250 lira falandı ve alternatifleri de yoktu xbox ve ps kolları haricinde ama sene 2025 o kadar çok marka envai çeşit marka model gamepad...
tam odunsunuz hocam milletin temudaki gamepadleri alma nedeni ışıklı olması mı sizce hall effect analog düşük gecikmeli 2.4g bağlantı (kopmayan cinsten)...
şuna 1500 verenin aklından şüphe ederim yolda bulsam almayı geç yüzüne bakmam ayrıca bağlantı kopması gibi kronik sorunları olan bir gamepad antika resmen...