1 Ocak 2025 tarihi itibarıyla yürürlüğe giren yeni yönetmelikle birlikte, internetten satışa sunulan cep telefonu, akıllı saatler, tablet, bilgisayar ve...
Daha düşük seviye bir şey aldım hocam aslında elimdeki FSP Hydro PTM Pro 1200w Gen5 idi ama garanti bitimine 5 ay kaldığı için sattım zaten küçük bir yerde...
Akakçe 6500 gözüküyor hatta en dip fiyat ki 500 lira zam da çok koymaz bu bütçe de
1736627535
Bence öyle yapın güncel standartları destekliyor çünkü...
İyi akşamlar arkadaşlar sizce 9900x in ülkemizdeki fiyatı normal mi yurtdışındaki fiyatlandırmalara göre yoksa beklemeli miyim fiyatını hakeden bir işlemci...
zevkler ve renkler tartışılmaz ama benım gözumde sankı kasa ve parca uyumsuzlugu var buda tamamen kasa boyutundan dolayı mesela sıvvı sogutma 420mm o...
Eğer MFG yi 4000 serisine de verseydi bunların hiçbirini konuşmamıza gerek kalmayacaktı raw performans olarak gelişmiş olsaydı eğer 5000 serisi o zaman...
https://www.gaming.gen.tr/urun/570940/thermalright-fan-and-argb-hub-x8-4-pinli-rgb-fan-coklayici/ bu alınır mı? kasamda kontrolcü yok b650 tomahawk ile...
ben biraz abarttım hocam 4080 super aldım 4k oyunculuk için ama nvidia 5080 diye bir şey çıkartıyor 2 ye katlıyor bizi bir yandan iade mi etsem diye...