75 inç tv lere bile 4k koyuyorlar yani aslında sizin ürünün paneli yetersiz bunun yerine miniled veya oled bir panel olsaydı fikriniz değişirdi emin olun qd panel var içinde ama iyi bir qd değil inceleme videosundaki kişi de bunu belirtiyor zaten renk değerleri gibi değişkenler çok etkiliyor
Kz castor bugün ulaştı elime siyah olan improved bass versiyon beğendim kulaklığı ekolayzırı falanda iyi farkı hissettiriyor yani kulaklığı n malzeme yapısıda kaliteli ağırlığını belli eden bir dış metal kasası var
1757323253
Parlaklığı 200 nitmiş arkadaşlar hatta köşelere doğru 150 lere düşüyormuş DH nin videosundaki adam söylüyor yani HDR deneyimi veremez bu fakat fiyatı çok uygun değerlendirmek isteyen değerlendirsin beni cezbetmedi
Pc de izliyorum hocam ama monitör hakkını tam veremiyor msi 4k ips monitör var hdr400 yeterli değil max deneyim için bazen diyorum monitörü satıp 4k mini led mi alsam acaba diye kontrast oranı yetersiz çünkü
1756987667
Tv yi sorduysan eğer fhd var 4k yok abim sağolsun bana sormadan aldı...
Ben normalde para vermezdim ama 10gb/s download sunuyor bende 1gb internet olduğu için tercih ettim 10 dkda falan iniyor 1 film. Verdiği filmlerin bitrate i 60-70mb/s civarı 0 kayıp yani bir de evde buna uygun tv-sinema-ses sistemi olsa😅 4k monitörle idare ediyoz
1756976109
Stremioyu da denedim...
Ben filmbol diye bir yerden 250 ye uyelik aldım 4k tr dublaj remux veriyor ama aylık 1300gb indirme kotan var filmler ortalama 50gb
1756965982
Harici depolama almayı planlıyorum pc.de çok yer kapliyorlar