Agalar bu ekran kartini gecen hafta dolaptan aldim kart mining gormus gibi geldi vramlerin etrafi isil islem görmüş ancak furemark testinde max 78normal olarak 67 derece görüyor bakimlarini yapmak istedim hangi kalinlikta termal pad kullanmam lazim 2mm cok kalin geldi elimde de 1 mm ve 0.5 mm...
3 sene sonra vs yükseltmeyi düşünürüm ekran kartı aorus 1060 16 ram sogutucusuzda kullanabilirim 650w psu kasa geniş büyük bi kasa ve kapagı acık tutuyorum ancak sogutucu konusunda bilgim yok bişey de diyemedim işimi görmeyecek bir ürüne para harcamak istemedim
i74770 işlemciye sahibim anakartım gigabytenin GA-Z87X-D3H modeli buna thermalrigt bi sogutuu almak istiyorum bu zamana kadar stok ile geldim ama kasayı güncellerken bunuda güncellemek istedim, sorum şudur ki şimdilik işimi görecek bişey mi alayım yoksa ileriyi düşünüp cift sogutma bloguna sahip...
anakartın içerigini bilem var mı? mesela kaç tane sata girişşi oldugunu bilen birisi ya da bu anakart led li basit laptop klavyesini destekler mi? içini açmadan öğrenebilirmiyim
hp servisi ile konuştum bi bilgi alamadım