Şu an için test etme şansım yok. Bütün parçaların toplanması birkaç günü bulacak. Sonrasında iade kabul etmeme gibi bir durum söz konusu olursa sorun olur benim için
Merhaba, n11den kutusuz fansız şekilde aldığım işlemcinin üzerinde küçük lekeler mevcut. Harflerin özellikle n harfinin üzerinde küçük bir leke var. Kusurlu olduğu anlamına mı geliyor?
Patriot Viper Venom 16 GB DDR5 6000MHZ CL30 ram almayı düşünüyorum, normalde bu ram kit halinde 32lik şekilde satılıyordu ancak stok tükenmiş. Bir tane sitede tekli 16 gblık halinde satıldığını gördüm. İki tane bundan alıp taksam uyumlu olur mu bi sıkıntı yaşar mıyım?
[H3 id=''][/H3]
3x8 pin girişi olduğu için kablolamada bir sorun yaşamam değil mi hocam?
1750920004
Forumda bir arkadaş raijtintek cratos 850w aldığını ama ayrı ayrı 3x8 pin olmadığı için iade etmek zorunda kaldığını yazmış.
Merhaba, bildiğiniz üzere asus prime 9070xt ekran kartında 3x8 pin girişi mevcut ve buna uygun daisy chain yapmak zorunda kalmayacağım 850wlık bir psu arıyorum. Yardımlarınıza açığım. Hangi psuyu önerirsiniz?
Hocam psu hakkında pek teknik bilgiye sahip değilim ancak elimde olan ekran kartında 3x8 pin bağlantıları mevcut. Attığınız güç kaynağında bunun kabloları mevcut mudur?
1750839574
bütçe 3-4 bin yukarıya oynayabilir yalnızca hocam. 9600xi tercih etme sebebiniz nedir? Benim attığım anakartla...