Merhabalar
Sistemimi güncelliyorum ama aldığım ekrankartı eski kasama sığmadığı için yeni bir kasa alacağım ama baktım baktım işin içinden çıkamadım. Almışken şık güzel bir şey olsun istiyorum aslında aklımda lian li bir kasa alıp içine lian li nin fanlarını koymak vardı ama hem pahalı oluyor...
Teşekkür ederim bu da güzel ama aorus daha yakışıklı gibi bir de bu b850 o x870e fiyat farkı vermeye değmez mi sence (akvaryum tipi kasa toplamayı düşünüyorum bunun belirtmemiştim)
1781914003
Bu kasada çok ufak kalır sanki
Elimde şu an 1tb ssd var ilerde sistemi kurup düze çıkınca 1 tane de 2tb almayı düşünürüm yani 2 ssd den fazla takmam zaten sadece oyun oynuyorum başka işlemler için kullanmıyorum bilgisayarı
Arkadaşların önerdiği kart görsel olarak daha güzel bu karta göre ama onun yerine kesin bunu al diyeceğin bir farkı var mı
1781911858
Fiyat farkı neredeyse yok gibi vatandan mağazadan teslim alabilirim aslında msı ı
Siyah daha iyi olur sistem bileşenleri siyah olacak
1781910947
Bios unda sorun yaşar mıyım hep msı kullandım şimdiye kadar ve önermenizin sebepleri neler çok hakim değilim o yüzden konu açtım
Merhabalar
Bugün 9800x3d siparişi verdim ve üstüne 5070ti almak istiyorum. Şu anki sistemimde kullandığım anakart msı pro b650m-b modeli. İşlemci için çok yeterli gelmeyeceği kanaatindeyim. Almışken kaliteli güzel bir model almak istiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler 🙏
Bütçe varsa 5080 e çıkmak mantıklı bence de ama 5070ti bana yeter diye düşünüyorum 2k oled sistem için. Bu arada ben de msı gaming trio istiyorum diğer kartlar görsel olarak onun kadar güzel gelmiyor artı soğutması sessiz çalışması da beğenilen bir kart
İşim gereği sadece garanti kartım var sistemi güncelliyorum ilk bundan başladım ama sanırım işin ucu astarını geçecek gibi. 5070ti a geçmek istiyorum ama istediğim model bir türlü indirime girmiyor bir de kasama sığmıyor üstüne kasa değişecek fan alınacak güç kaynağım ve ramlerim istediğim...
Şimdi aldım bence bu işlemci için taksit kovalamıyorsanız 20k çok iyi fiyat bayadır istiyordum ama hemen takıp kullanmayacağım ekran kartı ve anakart değiştireceğim
Yorumun için teşekkür ederim, belki size gereksiz bir takıntı olarak gelecek ama ya msı ya da Asus istiyorum. Bu iki marka hariç almayacağım sanırım ama fiyatı güzel gerçekten.
1781395915
Ucuz etin yahnisi mundar olur diye boşa demiyorlar demek ki, güvenilir sitelerden karne indirimde falan...
Merhabalar forumda yeniyim sıcak fırsatlar kısmına konu açamadım ama forumu bir süredir takip ediyorum ve kendim de internetten fiyat araştırıyorum. Elimde 4060ti 16gb var ekran kartımı yükseltmek istiyorum fiyat iyi geldi sizin de fikrinizi almak istedim pttavm de 57.473 tl ye düşüyor ve vade...